Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Yardımcısı Dursun, Kandıra’dan ayrılıyor

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın göreve başladığından bu yana yanında olan Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun Büyükşehir Belediyesine gidiyor

10 Aralık 2022 Saat: 02:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.850 kez okunmuştur

Başkan Yardımcısı Dursun, Kandıra’dan ayrılıyor
Başkan Yardımcısı Dursun, Kandıra’dan ayrılıyor

Yaklaşık 4 yıldır Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan beyefendi kişiliği ve sakin tavırlarıyla tanınan Mustafa Dursun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına geçiyor.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın Kandıra’ya aldığı ve başkan yardımcısı yaptığı Mustafa Dursun ise tekrar Kocaeli Büyükşehir Belediyesine dönmek için dilekçe vermişti. Dursun’un dilekçesi kabul edildi. Dursun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığında müdür olarak göreve başlayacak.

Mustafa Dursun kimdir?

1980 İzmit doğumlu Mustafa Dursun aslen Gölcük’lüdür. İzmit İmam Hatip Lisesi, ardından Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümü ve İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. İş hayatına özel şirket şantiyelerinde çalışarak başladı. Bir çok fabrika inşaatında, yapım ve yenileme işlerinde bulundu. 2005 Yılında, Akmeşe Belediyesi’nde Fen Memuru olarak başladığı kamu çalışma hayatına, 2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda devam etti. Kocaeli Büyükşehir belediyesinde bulunduğu 10 yıla yakın bu sürede, Kandıra ilçesinde, yol yapım, bakım, onarım imalatlarından sorumlu, kontrollük hizmetlerini yürüttü. 2015 ve 2019 yılları arasında Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İnşaat Emlak Şubesi’nde çalıştı. Muhtelif okul binalarının yapım, bakım, onarım süreçlerinde, keşif ve kontrollük hizmetlerinde bulundu. 2019 yılından buyana Kandıra Belediyesi teknik başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Dursun, evli ve 3 çocuk babasıdır.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑