Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Turan, Hatay Defne İlçesinde 27 köyün koordinasyonundan sorumlu

Koordinasyon görevi için Hatay’ın Defne ilçesine giden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, belediye personeli, iş makineleri ve gönüllülerden oluşan grup 7/24 çalışmalarına devam ediyor.

16 Şubat 2023 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.692 kez okunmuştur

Başkan Turan, Hatay Defne İlçesinde 27 köyün koordinasyonundan sorumlu
Başkan Turan, Hatay Defne İlçesinde 27 köyün koordinasyonundan sorumlu

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından AK Parti Genel Merkezince Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte görevlendirilen 11 ilçe belediye başkanından biri olan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, görev bölgesi olan Hatay’ın Defne İlçesinde gece gündüz demeden 7/24 ekibi ve gönüllülerle birlikte çalışmasına devam ediyor.

Hatay Defne’deki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon merkezinde muhtarlardan gelen talepler başta olmak üzere, bireysel vatandaş talepleri, muhtarlar ve köylerdeki talep ve isteklerin belirlenmesi ve karşılanması ile ilçe müdürlüklerinin bilgileri dahilinde yardımların dağıtılması işlerinin koordinasyonunun başında görevli bulunan Başkan Turan, bir yandan da Kandıra’dan gelen yardımların dağıtılmasında aktif görev aldı.

Kandıra Belediyesi ekipleri, iş makineleri ve gönüllü ekipler tarafından Kahramanmaraş ve Hatay Defne’de enkaz kaldırma, belediyecilik hizmetleri, yardım malzemelerinin alana ulaştırılması, dağıtımı, sahra hastanesi ve çadır kentin kurulması, temizlik hizmetleri, çöpün alınması, cenaze hizmetleri, yem dağıtımı gibi birçok farklı hizmetlerle depremzede kardeşlerinin yanında olmaya devam ediyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑