Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Başkan Sensin Kandıra’da

AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları tarafından seçime hazırlık kapsamında düzenlenen “Başkan Sensin” projesi Kandıra’da da gerçekleştirildi. Projeye daha çok gençler ilgi gösterirken, en fazla yoğunlaştıkları konu işsizlik oldu.

1 Nisan 2013 Saat: 14:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.819 kez okunmuştur

Başkan Sensin Kandıra’da
Başkan Sensin Kandıra’da
AKP Kandıra Gençlik Kolları Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Sitesi önüne bir stand kurarak, “Başkan Sensin” projesine katılan vatandaşlara başkan olmaları durumunda ne gibi projelerinin olacağını sordu. Özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği projede Kandıra’nın en büyük sorunlarından biri olan işsizlik ele alındı. Farklı fikirler öne süren vatandaşların önerileri kamera ile kayıt altına alınarak, ilginç ve mantıklı bulunan fikirlerin değerlendirilip hayata geçirilmesi hedefleniyor.
TÜM ÖNERİLER CEVAPLANACAK Konuyla ilgili açıklama yapan AKP Kandıra Gençlik Kolları Başkan Vekili Ercan Güneş “Projemize katılan değerli halkımıza ve projeyi hayata geçiren il gençlik kollarımıza teşekkür ederim. ‘Başkan Sensin’ projemiz, Kandıralıların kendi fikirlerini söyleyebildiği önemli bir çalışma oldu. Kamera kaydının yapıldığı kabine girip konuşan vatandaşlarımızın görüşlerini izleyip, soru ve önerilerine tek tek cevap verilecektir” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑