Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Başkan Özder, aday olmayacağını açıkladı

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder görevine devam etmeme kararını sosyal medya hesabından açıkladı.

23 Ağustos 2017 Saat: 13:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.109 kez okunmuştur

Başkan Özder, aday olmayacağını açıkladı
Başkan Özder, aday olmayacağını açıkladı

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın genel merkezin talimatıyla Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’i arayarak görevi bırakmasını istediği kulislerde konuşulurken, Başkan Özder’den iddiaları doğrulayan açıklama geldi. Göreve geldiği günden bugüne ekibiyle birlikte teşkilatına defalarca Türkiye ve il birinciliği kazandıran, görev süresinde yapılan seçimlerde oy oranlarını yükselten Özder’in göreve devam etmeme kararı Kandıra’da büyük yankı oluşturdu.

İşte Yunus Özder’in açıklaması;

“Aralık 2014’de parti büyüklerimiz tarafından tevdi edilen İlçe Başkanlığı görevim süresi içerisinde 17-25 Aralık operasyonları 7 Haziran 1 Kasım Genel Seçimleri 15 Temmuz darbe girişimi ve 16 Nisan halkoylaması gibi yaklaşık 3 yıl içerisinde belki seçim tarihinde bir dönem içerisinde kimseye nasip olmayan hareketli ve hararetli bir süreç yaşadık. Elhamdülillah her süreçte yaşananları Kandıra Ak Parti Teşkilatı olarak yüzümüzün akıyla geçtik. Genel merkezimizin ve il teşkilatımızın bizden istedikleri teşkilat çalışmaları kapsamında yapmış olduğumuz gayretler neticesinde bu kısa süreçte defalarca Kandıra teşkilatımızın Türkiye ve İl birincilikleri olmuştur.  Yüzde 52 ile devraldığımız genel seçim sonuçlarımızı yüzde 63’lere hatta cezaevi seçmenimizi çıkardığımızda yüzde 65-66’lara taşıyarak siyasi coğrafyası çok zor olan Kandıra’mızda yeni seçmen patlaması yaparak, Kandıra teşkilatının ilçe başkanı olarak özellikle ve öncelikle teşkilatımın her kademesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İlk resmi toplantımızda teşkilat içinde ve dışarıda bulunan her kurum ile kavgalı siyaset yapmama sözümüze riayet eden tüm teşkilat mensuplarıma verdiğimiz sözü tutmalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum her birinden Allah razı olsun hiç bir şaibeli işe karışmadan ak olarak devraldığımız sancağımızı ak olarak devretmenin onur ve şerefini yaşıyorum hiç bir zaman ne İl başkanıma ve nede vekillerime Kandıra’daki olumsuzlukları şikayet etmedim, çözebildiklerimi çözdüm çözemediklerimi yutkundum. Siyaseti büyüklerimden öğrendiğim edep-adap ve usul çerçevesinde yürütmeye çalıştım ardıma baktığımda keşke şunu yapsaydım veya yapmasaydım diyebileceğim bir şey yok siyasi büyüklerimizin bize tevdi etmiş oldukları bu kutsal görevi Reisimize layık bir nefer ve teşkilatımıza hizmet eden hizmetçi anlayışıyla bütün yönetimdeki arkadaşlarım ile çalışma gayreti içerisinde olduk.

Ben özellikle Başbakan yardımcımız Sayın Fikri Işık beye vekillerimize İl Başkanıma ve nezdinde yönetimine çok teşekkür etmek istiyorum, gerçekten bir ailenin fertleri gibi kardeşhane duygularla çalışma süreci geçirdik kendilerine bundan sonraki siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca ilçe ve belediye başkanlarıma da abi kardeş ilişkileri içerisinde yürüttüğümüz süreçte desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sancağı devredeceğimiz kardeşlerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyor alacakları sancağı daha yukarılara taşıyacaklarına ümit ederek, Allah yar ve yardımcıları olmasını niyaz ediyorum. Bir dava adamı olarak siyaseti asla bırakmayacağımı her zaman ve her platformda Reisimize ve davamıza sahip çıkacağıma kimsenin şüphesi olmasın, önümüzdeki dönem aday olmayacağım kararımın hakkımda hayırlı olmasını Rabbimden diliyor tüm sevdiklerimi Allah’a emanet ediyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑