Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Başkan Ölmez, “Büyük bir zafere imza atacağız”

14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi gündeme dair açıklamalarda bulunan Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, “Seçmenimize güveniyoruz. 14 Mayıs’ta büyük bir zafere imza atacağız” dedi.

13 Nisan 2023 Saat: 16:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 778 kez okunmuştur

Başkan Ölmez, “Büyük bir zafere imza atacağız”
Başkan Ölmez, “Büyük bir zafere imza atacağız”

Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’i makamında ziyaret ederek gündeme dair bir söyleşi gerçekleştirdik. Sohbetimizde ülkemiz ve ilçemizdeki son gelişmeleri, vatandaşların yaşadığı sorunlarını ve AK Parti’nin bu konulara yönelik çözüm önerilerini konuştuk. Samimi açıklamalarında milletvekili aday listesini de değerlendiren Başkan Ölmez, “Cumhurbaşkanımızın imza attığı her liste bizim listemizdir ve bu arkadaşlarımızı seçtirebilmek için sonuna kadar canla başla çalışacağız. İlimizden en az 9 vekil göndermeyi arzu ediyoruz” dedi.

HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ
Listenin 14. sırasında kendisine yer bulan Kandıralı aday İbrahim Efe hakkında yorum yapan Ölmez, “14. sırada Kandıralı adayımızın olması güzel bir şey. Ancak onun önünde olan isimlerin de Kandıralı adayımızdan bir farkı yok. Hepsi birbirinden değerli dava arkadaşlarımız. Dışarıda da kalan aday adaylarımız da aynı şekilde” açıklamalarında bulundu.

HİZMETLERİN KARŞILIĞINI SAHADA GÖRÜYORUZ
Kandıra teşkilatı olarak iki aydan beri sahada olduklarını kaydeden Ölmez, “Biz görevde olduğumuz sürece daima halkın içindeydik. Özellikle seçim kararının verildiği 10 Mart’tan itibaren programımızı da yapmıştık. Vatandaşlarımızdan aldığımız tepkiler güzel. Tabi ki eksikliklerimizi de söylüyorlar bizler de bu eksikleri gidermek için buradayız. Aldığımız yatırımlara baktığımızda, hükümetimiz ile Kandıra ilişkisine baktığımızda, özellikle Büyükşehir Belediyemizin vatandaşlarımızın yanında olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurursak sahada bunun karşılığını görüyoruz. Biz Kandıra’da kendi başarımızın üzerine katarak Türkiye ortalamasına büyük katkı sağlayacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

BİZİM İÇİN AVANTAJ
Yeniden Refah Partisi’nin cumhur ittifakına katılmasını avantaj olarak yorumlayan Ölmez, “Cumhur ortağının iki kanadı Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile 2019’dan bu yana sahada uyumlu bir şekilde yürüyoruz. Yeniden Refah Partisi ile Demokratik Sol Parti’nin de gelmesiyle bu kanat daha da güçlendi. Yeniden Refah Partisi ile gönül birliğimiz olduğuna inanıyorduk ancak bu kez fikir birliğimizin de olması bizim için avantaj” dedi.

KOCAELİ REKORUNU KIRACAĞIZ
“Seçmenimize güveniyoruz” diyen Ölmez, “Bugün Recep Tayyip Erdoğan’ın alternatifi ne Kılıçdaroğlu ne de onun uzantıları. Aynı klasman bile değil ama takdir vatandaşın. Biz cumhurbaşkanımıza güveniyoruz. Seçmenimize de aynı şekilde. O yüzden sıkıntı duymuyoruz. Biz Kandıra teşkilatı olarak ilçemizde alabileceğimiz en yüksek oyu alacağız. Seçmenimizden birlik ve beraberlik içerisinde hiçbir algıya kapılmadan Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durmalarını rica ediyorum. Memleket meselesi varken bizim küçücük şeylere takılmamız ne uygundur ne de Akçakoca’nın torunlarına yakışır. Bu seçimde hep beraber Kocaeli rekorunu kırarak büyük bir zafere imza atacağız. Bu konuda iddialıyız” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑