Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Röportaj

Başkan Küçüktecer, “Sağcının da solcunun da ikinci partisiyiz”

Büyük Birlik Partisi Kandıra İlçe Başkanı Murat Küçüktecer, “Kandıra köylerinde çok güzel karşılanıyoruz. Bizi sevmeyen yok. Sağcının da solcunun da ikinci partisiyiz” dedi.

14 Nisan 2023 Saat: 16:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 905 kez okunmuştur

Başkan Küçüktecer, “Sağcının da solcunun da ikinci partisiyiz”
Başkan Küçüktecer, “Sağcının da solcunun da ikinci partisiyiz”

Büyük Birlik Partisi Kandıra İlçe Başkanı Murat Küçüktecer’i makamında ziyaret ederek gündeme dair bir söyleşi gerçekleştirdik. Sohbetimizde ülkemiz ve ilçemizdeki son gelişmeleri, vatandaşların yaşadığı sorunlarını ve BBP’nin bu konulara yönelik çözüm önerilerini konuştuk.
EN ÇOK ÇALIŞAN İLK SIRADA YER ALACAK
Kocaeli’nde ilk defa farklı bir uygulama yaparak birinci sırayı boş bıraktıklarını kaydeden Küçüktecer, 18 Nisan’a kadar kim daha çok çalışırsa ilk sıraya onu alacaklarını ifade etti. Kandıralı bir adaylarının da olduğunu vurgulayan Küçüktecer, “Sadullah Kılıç kardeşimiz 7. sıradan listeye girdi. Listemiz güzel, daha çok çalışarak daha güzel işler başaracağız” dedi.

SAĞCININ DA SOLCUNUN DA İKİNCİ PARTİSİYİZ
Kocaeli genelinde cumhur ittifakı çalışmalarının çok uyumlu ilerlediğini ifade eden Küçüktecer, “Özellikle Kandıra’da daha farklı bir yapımız var. Sürekli iletişim halinde, istişare halinde olup, beraber hareket ediyoruz. İftar sonraları köylerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sağcının da solcunun da ikinci partisiyiz. Sahada bizi sevmeyen yok. Her gittiğimiz köyde büyük ilgi görüyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı hep birlikte el ele tekrar Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. Millet ittifakının bir şansı olmadığını düşünüyorum” dedi.
ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKACAĞIZ
Son olarak seçmene mesaj gönderen Küçüktecer, “Cumhur ittifakımıza sahip çıkalım. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkalım. Geçmişte çok acı örnekler var. Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu gibi önemli siyasetçilerimize sahip çıkamadık. İnşallah Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağız. Kandıralı adayı olan Büyük Birlik Partisi’ne milletvekili seçimlerinde destek verelim” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑