Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Başkan Köken: Toprak satmayın

AKP Kandıra 52. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçeye dair projelerini anlattı, “toprak satmayın” çağrısında bulundu

16 Ocak 2016 Saat: 16:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.111 kez okunmuştur

Başkan Köken: Toprak satmayın
Başkan Köken: Toprak satmayın

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, partisinin 52. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılarak, projeleri hakkında bilgi verdi. Toplantıya Köken’in yanı sıra, AKP Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder ve yönetimi ile gençlik kolları başkanı Murat Ölmez ve yönetimi katıldı. Köken, konuşmasında “Topraklarımıza sahip çıkıp satmamaya özen gösterelim” diyen Başkan Köken, zamanla bu yerlerin değerlerinin de artacağını ifade etti. "İlçemizdeki tarımsal faaliyetleri korumalı ve doğallıktan uzaklaşmamalı" diyen başkan Köken, hemşehrilerine yaptığı konuşmasına şöyle devam etti.
YENİDEN GIDA OSB
“Kandıra’mızda yeni projeler geliştiriyoruz, 2019-2020’de yol çalışmaları bitecek. Organize sanayi çalışmalarında da aynı tarihlerde sona gelinecek. Yeni yaşam ve sağlık merkezleriyle nefes alacak olan ilçemizde siz değerli hemşehrilerimiz daha iyi koşullarda farkı yaşayacaksınız. Böyle güzel gelişmelerin olacağı ilçemizde toprakların nasıl değerli olacağını hep birlikte düşünelim ve hem ilçemize hem de değerlerimize sahip çıkalım. Bu yerler sizde olduğu sürece zengin sizsiniz. Babalarımızdan, büyüklerimizden kalan topraklara ve değerlerimize sahip çıkıp, ilçemizi korumaya devam edelim” şeklinde konuştu.
KENT MEYDANI
İlçede kent meydanı çalışmalarına başladıklarının müjdesini veren Köken, şunları söyledi: “Yeni belediye binası çalışmaları sürüyor. Namazgah’ın yanında bir düğün salonu ve kafelerin yapım çalışmaları, Namazgah projesinin ikinci aşamasında da ilçemizin tarım bölgesi olmasından dolayı tarımsal aletlerin sergileneceği müzelerle Kandıra’mıza gelen misafirlerimizin gezip göreceği yerler oluşturacağız. Mescidiyle kafesiyle birlikte yapacağımız tarım müzelerimiz hizmete sunulacak. Namazgah güreş alanımız ise daha geniş ve kaliteli bir alan olacak. Meydan ve restoranlar caddesinde cepheler tamamen iyileştirilecek. Kandıra’mız pırıl pırıl bir ilçe olacak. Sarısu’ya Büyükşehir Belediyemizle birlikte su sporları merkezi yapacağız.”

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 8 yorum yapılmıştır
sade vatandaş kandıralı 18.01.2016 03:33
Sayın başkana sonuna kadar katılıyorum. Köylü toprağına sahip çıkıp satmamalıdır.Varlığının sebebi toprak,tarımın temeli ve üretimin vazgeçilmezidir. Eğer GOSB ile tarımı destekleycek isek tarım üretimini çeşitlendirmek,enflasyonu yüksek ürünlere yönelmek ve köylümüzün zirai kültürünü artırmak gerekir.Yerel yönetimin yeni tarım modellerini tanıtıcı somut faaliyetlerinin olması gerekir.Sadece kahvehanelerde sunum yapmakla olmaz.Kandıra köylüsü altı asırdır ekip biçtiği bu kadim toprağından vazgeçer ise,ayağının altındaki sandalyeyi çeken çok olur.Kandırayı satılan tarlalarıyla değil, Türkiyede nam salan tarım ürünleriyle marka yapın. saygılarımla Gandıralı...
Tuncay YURDUSEVEN 17.01.2016 19:18
Sayın Başkan doğru söylüyor ama köylü ne yapsın yerlerin büyük bir bölümü hisseli zaten satılmaması için Hükümet Toprak koruma kanunu ile satışları zorlaştırdı.Bu yüzden yerleri İcra ve İzale-i Şuyu davası ile haraç mezat satılıyor.
Ilhan Sisman 17.01.2016 11:00
Şimdi topraklarinizi satmayin açıklaması maşallah köken
Ilhan Sisman 17.01.2016 11:00
El birliğiyle karaağaç koyunun bahic fiyatını yukseltiniz o kadar vatandaşı devlete borclandiniz nasıl ödeyecek
Fatoş Karadayı 17.01.2016 10:59
Toprak satmayın diyor ? evimizin topraklarını yol yapcaz diye tapulu malı mız a giren belediyeye ne demeli ...önce onlara çözüm bulsun
Mustafa Kuş 17.01.2016 10:56
ünal bey kaldımı açaba inşalah kalmıştır kaynarcada vede kandıra satış beyanlarına bi baklamalı kaça satılıyor ne kadar değer gösteriliyor kimler araçılık edip vergi ödemeden hüpletiyor bi bakalım hem belediyenin gelir devletimizin geliri artsın hayırlı görevler paylaşalım lütfen?
Irfan Efeoğlu 17.01.2016 10:55
KAYNARCA VE KANDIRA GEÇ KALDINIZ TOPRAKLARIN YARISI SATILDI.
Ali Asker Artvinli 16.01.2016 19:40
Sayın başkana sormak lazım arsa satmadan girişimciler Kandıraya nasıl yatırım yapacaklar?arsa kiralayarakmı?bir belediye başkanının böyle yatırım baltalayıcı bir laf söylemesi cahillik değilse nedir?yatırımcı yatırım yapacak yer ister efendiler!yatırımcıyı ilçeden uzak tutacak onları kıracak laflar etmek Kandıra halkına ihannetir!Kandıra ilçesinin Kocaelinin neden en geri kalmış ilçesi olduğunu iyi anlayın böyle kafaların yüzünden!
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑