Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Köken önce baba ocağını ziyaret etti

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Antaplı Mahallesine giderek önce baba ocağını ziyaret etti, ardından hemşerilerinin sıkıntılarını dinledi.

8 Aralık 2015 Saat: 16:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.351 kez okunmuştur

Başkan Köken önce baba ocağını ziyaret etti
Başkan Köken önce baba ocağını ziyaret etti

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Antaplı Mahallesine giderek baba ocağını ziyaret etti. Babası Mustafa Köken’in elini öpüp hayır dualarını alan Köken, ailenin önemine vurgu yaptı. Ziyaretler sırasında Başkan Köken’e Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder’de katıldı. “Ülkemiz binlerce yıllık tarihsel birikime sahiptir” diyen Başkan Köken, “Bizim toplumumuz için kutsal bir kurum olan aile,  toplumun gelenek, görenek, dil, din ve diğer özelliklerinin aktarılmasını sağlıyor” dedi.

KÖKEN’E MANCARLI PİDE İKRAMI

“Topluma ait olan sosyal ve kültürel değerlerin öğretilmesi, öğretilen değerlerin yeni nesillere aktarılması aile yoluyla gerçekleşir” diyerek sözlerine devam eden Başkan Köken,  “Topluma ait kuralların ilk öğrenildiği yer ailedir. İnsan sevgisi, vatan sevgisi, bayrak sevgisi önce ailede öğretilmeye başlanır   “ diyerek sözlerini tamamladı. Antaplı Mahallesi’ndeki vatandaşların evine de konuk olan Başkan Köken, Asiye teyzeyle sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Vatandaşımızın her konuda yardımına koşacağız, onlar bizim başımızın tacıdır diyerek hayır dualarını alan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e hemşehrileri tarafından ilçenin eşsiz değerlerinden olan mancarlı pide ikramı yapıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑