Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Köken, hacıları ziyaret etti

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kutsal toprakları ziyaret ederek hac vazifesini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret ederek duygularını paylaştı.

14 Kasım 2014 Saat: 14:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.609 kez okunmuştur

Başkan Köken, hacıları ziyaret etti
Başkan Köken, hacıları ziyaret etti
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, eşi Elif Köken ile birlikte hac vazifesini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette haccın Müslümanlar için önemine değinen Başkan Köken, kabul edilmiş bir hac ile dönmenin Müslümanlar için en büyük bayram olduğunu belirtti.
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN Hac vazifelerini yerine getirmenin ve sağ salim memleketlerine dönmenin mutluluğunu yaşayan hacılar, hac farizası sırasında yaşadığı duygu yükünü Başkan Köken ile paylaşarak tekrar kutsal topraklara gitmek istediklerini ifade ettiler. Hacılar kutsal yolculuğa çıkarken ve döndüklerinde yanlarında olan Başkan Köken ve eşine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Ünal Köken “Hacılarımızı hayır dualarla yolcu ettik. Onlarda kutsal topraklarda bizlere dua ettiler. Allah yerine getirdiğiniz ibadetlerinizi, hayır dualarınızı kabul eylesin. Dualarınızı hiçbir zaman üzerimizden eksik etmemenizi arzu ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑