Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Köken fidan dikti

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken , “Ağaç için geleceğe yer aç” sloganı ile Kandıra Meslek Yüksek okulu öğretim üyeleri ve öğrencileriyle birlikte Namazgah Mesire Alanı’na fidan dikti.

11 Kasım 2014 Saat: 16:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.543 kez okunmuştur

Başkan Köken fidan dikti
Başkan Köken fidan dikti
Kandıra Belediyesi, Namazgâh Mesire Alanında ağaçlandırama çalışması yaptı. Ağaçlandırama programına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Abdulkadir Cesur ile çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı. Başkan Köken açıklamasında; “Ömrümüzün son anında bile olsa elimizdeki fidanı dikmemiz gerekiyor. Bizlerde bu gün ilçemizin tarihi alanı olan namazgâh alanına fidanları gençlerle birlikte, bir bayram havasında toprakla buluşturuyoruz. Bugün diktiğimiz fidanlar, yıllar sonra ağaçlara dönüşecek. Bizler için bu dünyadan ayrılık vakti geldiğinde bizden bir parçanın bu dünyada hep yaşadığını bileceğiz. Belki de bu ağaçların altında torunlarımız, sevinç ve heyecanlarını paylaşacak. Her baharda, yeni bir orman yeni bir umut demektir” ifadelerini kullandı.
ÇEVRE BİLİNCİ Yaşam boyunca çevreye verilen zararın bu şekilde biraz olsun telafi edilebileceğine işaret eden Köken, şöyle devam etti: "İşin daha da güzel yanı, öğrencilerimize bu törenle yeşil çevre bilinci edindiriyoruz. Gençlerimiz, burada bu işi görerek birebir fidanları dikerek öğrenecekler. Kentsel yaşamda bu edindikleri bilinç ile çevreye karşı daha hassas olmalarını sağlayacak. Katılan öğretim üyeleri ve öğrencilere teşekkür ederim” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑