Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Köken’e sıcak karşılama

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra mahallerine bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürleri, Başkan Köken’in mahalle ziyaretine eşlik etti.

12 Kasım 2014 Saat: 16:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.768 kez okunmuştur

Başkan Köken’e sıcak karşılama
Başkan Köken’e sıcak karşılama

Karadivan, Ağaçağıl, Deliveli, Nasuhlar Mahallerine giden Başkan Köken, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mahallelerin sorunları ile ilgili muhtar ve vatandaşlardan bilgi alan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken açıklamasında; “Bizler ekip arkadaşlarımızla birlikte Kandıra’mızın her bir mahallesine giderek, sizlerin sıkıntılarını dinliyor ve çözüme kavuşturmak için de imkânlarımızı seferber edeceğimizi bilmenizi istiyoruz.
Bizim görevimiz ilçemizin her mahallesini sizlerinde katkıları ile modern bir görünüme kavuşturmak. Sizlere ve çocuklarınıza en iyi şartlarda mutlu, huzurlu bir şekilde yaşayabileceğiniz imkânlar sağlamak. Bunun içinde tüm ekip arkadaşlarımla gece gündüz çalışacağız” dedi. Muhtarlar ve vatandaşlar düğünlerinde, bayramlarında acı ve tatlı günlerinde her daim yanlarında olan sıkıntılarını dinleyip çözüm üreten Belediye Başkanı Ünal Köken ve ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑