Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Köken'e Mekke’den misafir

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kendisini ziyarete gelen Suudi Arabistan Mekke Savcısı Ahmed Alrmınzani ile ikindi namazını kıldı, ardından bir süre sohbet etti.

14 Ağustos 2014 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.458 kez okunmuştur

Başkan Köken'e Mekke’den misafir
Başkan Köken'e Mekke’den misafir
Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, göreve geldiği günden bu güne kendisine yapılan ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Bu ziyaretler esnasında vatandaşların istek ve temennilerini de dinleyen başkan Köken’e bir ziyarette kutsal topraklardan gerçekleşti. Mekke’de savcı olarak görev yapmasının yanında aynı zamanda babası eski Mekke imamı olan Suudi Arabistan Mekke Savcısı Ahmed Alrmınzani tarafından ziyaret edilen Köken, Şefik Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından misafiri ile sohbet ederek Türkiye’yi ve dışarıda Türkiye’ye bakış açısının nasıl olduğunu sordu.
TÜRKİYE KAHRAMAN Yapılan sohbette bir değerlendirme yapan ve devlet olarak Türkiye’nin her geçen gün daha da güçlendiğini ve İslam alemine önder bir ülke haline geldiğini ifade eden Ahmed Alrmınzani, “Özellikle İslam aleminde Müslümanlara sahip çıkan ve yapılan zulümlere tek dur diyen ülke Türkiye. Bu sahip çıkma ve zulme direniş Türkiye’yi devlet bazında olmasa da İslam halkları arasında kahraman yapıyor. Türkiye Müslümanların direnişin, yeşeren hayallerin ve kendine güvenin, İslam aleminin ümitli yarınlarının bir timsali ve örneği olarak öne çıkıyor” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑