Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başkan Köken Durmak Bilmiyor

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Ak Parti Kandıra İlçe teşkilatı ile Kandıra’yı karış, karış gezerek 24 Haziran’ı ve bu seçimin taşıdığı önemi anlatmayı sürdürüyor.

4 Haziran 2018 Saat: 14:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.152 kez okunmuştur

Başkan Köken Durmak Bilmiyor
Başkan Köken Durmak Bilmiyor

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Ak Parti Kandıra İlçe teşkilatı ile Kandıra’yı karış, karış gezerek 24 Haziran’ı ve bu seçimin taşıdığı önemi anlatmayı sürdürüyor. Son olarak Akçaova Mahallesi’nde Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek’le beraber hemşerileri ile bir araya gelen Köken, gündeme dair yaptığı konuşmada “İlçemizde yaşayan vatandaşımızın desteğiyle; işte tamda şimdi şahlanma vaktidir” dedi.
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi
24 Haziran seçimlerini ve bu seçimlerin taşıdığı öneme vurgu yapan Köken, “Mart 2014’te çıktığımız ve atılımlarla dolu hizmet yolunda her zaman irade, erdem, cesaret ve kararlılıkla yürüdük. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana milletimize hizmet etmek her zaman birinci gayemiz oldu. Hedeflediğimiz projelerimizden olan yollarımız, spor salonlarımız, yüzme havuzumuz, kültür merkezlerimiz gibi birçok yatırımımızı hamdolsun bitirerek halkımızın hizmetine sunduk, yenilerini de sunmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman halkımızla aramızda gönül köprüleri kurarak yanlarında olduk ve onların da bu süreçte bizlere tam destek vereceklerine inancım tamdır” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, oturan insanlar

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑