Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Köken, basın mensuplarını ağırladı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilimizdeki basın mensupları ile bir araya geldiği iftarda, İsrail’in Gazze’de yaptığı katliama tepki olarak, masalardaki Coco Cola’ları toplattı.

19 Temmuz 2014 Saat: 11:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.115 kez okunmuştur

Başkan Köken, basın mensuplarını ağırladı
Başkan Köken, basın mensuplarını ağırladı

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kerpe Kaptan Restaurant’ta düzenlenen iftarda yerel basın mensupları ile bir araya geldi. Köken ve eşi Elif Köken’in ev sahipliği yaptığı programa; Başkan Yardımcısı Murat Batmaz, Özel Kalem Müdürü Yakup Kocabıyık ve basın mensupları katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftarda Köken, Gazze’de yaşanan katliamları kınadı ve İsrail’e tepki amaçlı masalarda bulunan Coco Cola’ları toplattı.
HALKLA İLİŞKİLERE ÖNEM VERİYORUZ İftarın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Köken, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları değerlendi. Köken, Kandıra halkının ulaşılabilir, dertlerini dinleyen ve çözüm üreten bir başkana hasret kaldığını ve 5 aylık süre içerisinde en çok halkla ilişkilere önem verdiğini kaydetti. Köken, “Belediyemiz ile halk arasındaki duvarı ortadan kaldırdık. İnsanlarımıza kucak açtık, dertleriyle ilgilendik, mutlu anılarına ortak olduk. Halkımızın istediği, beklediği en önemli şey buydu” dedi.
CENGİZ KAN’I DEĞERLENDİRDİ Cengiz Kan’ın seçim çalışmalarında Başkan Köken’e destek vermemesini basın mensuplarının soruları üzerine yanıtlayan Başkan Köken, “5 yıl sonra partimiz benden başkasını aday gösterirlerse kırılmam. Kendisine her türlü desteği verir, yanında olurum. Çünkü bu işlere kişisel değil kurumsal olarak bakıyorum. Sonuçta bizim burada olmamız Allah’ın bir takdiri. Görevimiz biterse saygı duyar ve gösterilen arkadaşın yanında oluruz. Oturduğumuz koltuklar baki değil. Eğer ben bu görevde başarısız olursam zaten bu koltukta oturmam” diye konuştu. Yemeğin ardından Başkan Köken ve eşi Elif Köken, basın mensuplarına Kandıra’nın meşhur manda yoğurdunu hediye etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑