Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan, Kandıra sahillerinde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın sahillerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

14 Eylül 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.171 kez okunmuştur

Başkan, Kandıra sahillerinde
Başkan, Kandıra sahillerinde

Kerpe sahilinde tatilciler, yazlıkçılar, bölge halkı ve esnaf, sahil düzenlemeleri nedeniyle Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Sarısu, Kerpe, Kovanağzı ve Kefken sahillerinde devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde denetledi. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’ın eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı. Özellikle Kerpe sahilinin yenilenen yüzüyle ilgili denetlemelerinde yazlıkçılar, günübirlik yüzmeye gelenler, tatilciler, bölge halkı ve esnaf, Başkan Karaosmanoğlu’nu yolda durdurup, uzun uzun teşekkür etti.
TEŞEKKÜR ETTİLER Yıllardır Kerpe’ye gidip geldiklerini ancak çalışmalar sonunda hiç bu kadar güzel bir eserin ortaya çıkacağını tahmin etmediklerini söyleyen vatandaşlar: “Buralar o kadar güzel oldu ki, ellerinize sağlık. Harika bir yer oldu. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda çok başarılısınız. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. İlk defa soyunma kabinlerimiz, duşlarımız oldu. Sahilimiz pırıl pırıl.” ifadesiyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti.
GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ Başkan Karaosmanoğlu da devam eden çalışmalarla ilgili vatandaşlara ve bölge esnafına da bilgi aktardı. Karaosmanoğlu: “Köylere kadar yapılan arıtma tesisleri, su verilmeye başlanan Namazgâh Barajı’yla sahillerdeki çalışmalarımızla Kandıra’nın geleceğine, yüz yıl sonrasına yatırım yapıyoruz. Bugün konuştuğumuz bazı eksikleri ise önümüzdeki yıllarda konuşmayacağız. Kandıra’nın köyleriyle, sahilleriyle, tarımıyla ve turizmiyle geleceği çok parlak.” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu’na Kerpe sahilindeki cephe iyileştirmeleriyle ilgili de bilgi verildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑