Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Kan verdiği cevapla meclisi gülmekten kırıp geçirdi.

Önceki gün Kandıra Belediyesi Meclis Salonunda Nisan Ayı olağan Meclis toplantısı iki gündem maddesi ile gerçekleştirildi. Cengiz Kan’ın cevabı da meclis üyelerini gülmekten kırıp geçirdi.

3 Mayıs 2011 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.723 kez okunmuştur

Başkan Kan verdiği cevapla meclisi gülmekten kırıp geçirdi.
Başkan Kan verdiği cevapla meclisi gülmekten kırıp geçirdi.
Nisan ayı olağan Meclis toplantısı iki gündem maddesi Belediye Meclis Üyelerine sunuldu. Meclis Başkanlığını Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan yürütürken Katip Üyeliği ise Ersin Cici ve Özcan Şenol birlikte yürüttü. Kandıra Belediye Meclis Toplantısı’nda iki gündem maddesi ele alındı. Birinci gündem maddesi Belediye Meclisinin 04.04.2011 tarihli müzakere tutanağının kabulü Belediye Meclis üyelerine sunuldu. Müzakere tutanağı oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi, Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünün 25.04.2011 tarihli, 2010 yılı Kati Kesin Hesabının incelenmesi için Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. 09.05.2011 Pazartesi günü saat 16.00’da 2. oturumun yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Belediye Meclisinin tamamlanmasının ardından söz alan Meclis Üyesi Rüştü Uygur, Başkan Kan’a Marmara Belediyeler Birliği’ne Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte neden gidilmediği yönünde bir soru yöneltti. Başkan Kan, ilginç bir cevapla, ‘bunun cevabını sana yazılı olarak vereyim’ dedi ve mecliste bulunan tüm üyeler gülmemek için kendilerini tutamadılar. Rüştü Uygur’un ısrarı üzerine Başkan Kan şu tür açıklamada bulundu: “Unuttum denmez sadece o an hatırımda yoktu. Ben sizi biliyorsunuz zannetmiştim. Onun için bende tek başıma gittim” dedi. Başkan’ın bu cevabı da ilçe gündeminde yerini aldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑