Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan Kan Han Sokakta esnafı ziyaret etti, muhtarları es geçti

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan Aydınlık Mahallesi Han Sokak’ta, bir dizi ziyaretlerde bulundu. Han Sokak esnafına ‘Burayı kapalı çarşı gibi yapacağım’ diyerek müjde verdi. Esnafı ziyaret eden Kan, muhtarları es geçti

2 Haziran 2012 Saat: 20:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.784 kez okunmuştur

Başkan Kan Han Sokakta esnafı ziyaret etti, muhtarları es geçti
Başkan Kan Han Sokakta esnafı ziyaret etti, muhtarları es geçti

Kandıra Aydınlık Mahallesi Han Sokak esnafına iki yıl önce söz veren Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan bu sokağa önceki gün ziyarete gitti. Han Sokak’ta bulunan esnaflar Başkan Kan’ın vermiş olduğu sözü ne zaman yerine getireceğini sordu. Başkan Kan, önce alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Han Sokak’ın üstünü kapatarak Kapalı Çarşı görünümü oluşturacağını, bu yönde burada ki esnaflardan da bir kısım destek vermelerini istedi. Başkan Kan, “Zemini Kandıra Taşı’ndan mı yoksa bahçe betonundan mı istersiniz?” diye esnafa sordu. Esnaf, zeminin Kandıra Taşı’ndan olmasını Han Sokak’ın üzerinin de Sakarya’da ki Uzun Çarşı gibi olmasını istedi.
KAPALI ÇARŞI SÖZÜ Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan esnafın fikirlerini aldıktan sonra bu alanda incelemeler yaparak Kandıra’ya yakışır kapalı bir sokak yapacağını belirtti. Başkan Kan bu sözüyle esnafın büyük beğenisini topladı. Şimdilerde Han Sokak esnafı bu güzel projenin ne zaman hayata geçeceğini sabırsızlıkla bekleyeceklerini belirttiler. Cengiz Kan, esnafları ziyaret ederken aynı sokakta bulunan Kandıra Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etmeyince muhtarların tepkilerine neden oldu.
MUHTARLARDAN TEPKİ Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Dinç “ Kandıra Belediye Başkanı’nı Han Sokak’ta esnafı ziyaret ederken gördük. Kendisinin derneğimizi de ziyaret edeceğini düşünerek dakikalarca bekledik. Han Sokak’ın yukarısından girip aşağısından çıkan başkan, tam önümüzde ki çay ocağında oturarak köylü vatandaşlarla çayını içti. Başkan Kan’ın yanında hiçbir esnaf yer almadı. Başkan Kan, her fırsatta tüm muhtarlar benim için aynı değerdedir diyor. Fakat bizim derneğin önünden geçiyor, oturup çay içiyor ama muhtarlar derneğini ziyarete gelmiyor. Bize doğru bile bakmıyor. Ondan sonra da tüm muhtarlar benim için aynı değerdedir diyor” şeklinde tepki gösterdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑