Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Başkan Kan esnafın 3 yıllık sorunu çözdü

Yeni düenlemeye göre; Arabalar saatli kalkacak ve geçerken Duraklardan yolcusunu alıp İnönü Meydanı hareket edecek. Yolcu beklemeyecek. Saati geldiğinde duraktan alıp gid...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.625 kez okunmuştur

Başkan Kan esnafın 3 yıllık sorunu çözdü
Başkan Kan esnafın 3 yıllık sorunu çözdü

Yeni düzenlemeye göre; Arabalar saatli kalkacak ve geçerken Duraklardan yolcusunu alıp İnönü Meydanı hareket edecek. Yolcu beklemeyecek. Saati geldiğinde duraktan alıp gidecek.

 

Belediye Meclis salonunda İnönü Meydanı'nda faaliyet gösteren esnafı dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Kan, 2006 yılında yapılan düzenlemeyi değiştirerek, köylere giden minibüslerin yeniden meydandan geçeceği sözünü vermişti. Ve sözünde durdu artık bu düzehgahından çalışan halk otobüsleri hem esnafın hem’de yolcunun 3 yılık sıkıntısını son verdi.

 

ESNAFIN İSTEĞİ GERÇEK OLDU

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, ilçe başkanlığı ve belediye başkan adaylığı döneminde ilçenin yıllardan beri en hareketli olan bölgesi İnönü Meydanı esnafının şikayetlerini dinlemiş ve bu alanı hareketlendirmek için köy otobüslerinin güzergahını bu alandan sağlamasıyla bu alan hareketlilik kazandıracağının sözünü vermişti.Belediye Meclis salonunda İnönü Meydanı'nda faaliyet gösteren esnafı dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Kan, 2006 yılında yapılan düzenlemeyi değiştirerek, köylere giden minibüslerin yeniden meydandan geçeceği sözünü vermişti. Kan sözünde durdu ve ilk icraatı faaliyete geçirdi.  Artık eskisi gibi köy otobüslerinin bu güzergahtan geçmeye başladı.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑