Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Başkan’ın köyü telefonsuz kaldı; halk ayağa kalktı

Akçakese Köyü’nün yaklaşık 4 ay önce 300 metre uzunluğundaki TELEKOM havai hattı kişi ve kişilerce çalınmıştı. Yetkililere defalarca bildirilmesine rağmen onarılmayan kablolar köy halkını isyan ettirdi.

13 Kasım 2013 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.555 kez okunmuştur

Başkan’ın köyü telefonsuz kaldı; halk ayağa kalktı
Başkan’ın köyü telefonsuz kaldı; halk ayağa kalktı
Kandıra Akçakese Köyü Çaltepe mevkiinde 6 direk arasındaki TELEKOM havai hattı 4 ay önce kişi ve kişiler tarafından çalınmıştı. Yetkililere defalarca bildirilmesine rağmen onarılmayan kablolar yüzünden köy halkı telefonsuz ve internetsiz kaldı. Bunun üzerine bir de çalışmayan telefon ve internetlere abonelik ücreti ödeyen köy halkı, yetkililere tepki gösterdi. Köy Muhtarı aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz’e ise veryansın etti.
SEN NASIL BAŞKANSIN Akçakese Köyü Muhtarı Mevlüt Akdeniz; “Köyümüzde 40’a yakın hane var ve hepsi mağdur. Kocaeli ve Kandıra TELEKOM’a defalarca arıza bildirimi yaptık. Buna rağmen sorun giderilemedi. Köyde 4 aydır telefon ve internet yok. Kullanmadıkları telefon ve internetin faturalarını ödeyen vatandaşlar tepkili. Köyün gençleri her fırsatta bana sitem ediyor. Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkan’ısın. Aylardır telefon ve internetimizin bir arızasını gideremiyorsun. Sen nasıl muhtar, sen nasıl başkansın’ diyorlar.
VATANDAŞ TEPKİLİ Aslında defalarca yetkililere bu durumu yazılı ve sözlü olarak bildirdik. Buna rağmen hala yapılmadı. Halkımın bu tavrını haklı bulduğumdan sessiz kalıyorum fakat yetkililerin aylar geçmesine rağmen bu arızayı giderememesine bir anlam veremiyorum. Arızanın bir an önce onarılmasını yetkililerden rica ediyorum. Aksi takdirde köy halkının bu mağduriyetini gidermek için konuyu başka mercilere taşıyacağım” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑