Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Röportaj

Başkan Eyisabuncular, “Bahar geliyor”

14 Mayıs 2023 seçimlerine yönelik açıklamalarda bulunan Eyisabuncular, “Umut hiç bitmeyecek. Bahar geliyor” dedi.

14 Nisan 2023 Saat: 16:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 958 kez okunmuştur

Başkan Eyisabuncular, “Bahar geliyor”
Başkan Eyisabuncular, “Bahar geliyor”

CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular’ı makamında ziyaret ederek gündeme dair bir söyleşi gerçekleştirdik. Sohbetimizde ülkemiz ve ilçemizdeki son gelişmeleri, vatandaşların yaşadığı sorunlarını ve CHP’nin bu konulara yönelik çözüm önerilerini konuştuk. Samimi açıklamalarıyla seçmene seslenen Eyisabuncular, “Bahar geliyor” dedi.
İSİMLERE DEĞİL SEÇİMLERE YOĞUNLAŞILMALI
Milletvekili aday listesini değerlendiren Eyisabuncular, “Bugünlerde herkes sıralamanın üzerinde duruyor. Tüm partilerde sıralama eleştirileri çılgınlığı yaşanıyor. Bunu onaylamıyorum. Meclise gidecek 14 arkadaşımızın da birbirinden değerli olduğunu düşünüyorum. Genel merkezimiz bu konuda çok hassas davrandı. İttifak ortaklarımıza da seçilebilecek yerlerde sıra vermesinin birbirini tetikleyici faktör anlamında kullanıldığını düşünüyorum. Sadece bir kadın olarak daha çok kadın adayın olmasını isterdim. Kandıra’dan bir kadın aday çıkardık, onun sıralamada olmasını dilerdim. Ama genel merkezimiz öyle uygun gördü. 14 Mayıs seçimlerinin vatan, millet ve gelecek anlamında bir seçim olduğunu düşündüğüm için isimler üzerinde yoğunlaşmaktansa seçim üzerinde yoğunlaşıp sahada çalışmalara devam etmek daha doğru olur kanaatindeyim” dedi.

KANDIRA’DAN İYİ BİR SONUÇ ALACAĞIZ
Saha çalışmalarını millet ittifakı ile uyumlu bir şekilde yürüttüklerini belirten Eyisabuncular, 66 vekil aday adayı ile birlikte sahada olacaklarını söyledi. Kandıra’dan iyi bir sonuç çıkacağını vurgulayan Eyisabuncular, “Gittiğimiz köylerde belirli sıkıntıların artık dile getirilmeye başlandığını görüyoruz. Bunlar aslında gelecek seçimlerin bonservisidir” ifadelerini kullandı.
BAHAR GELİYOR
Son olarak seçmene seslenen Eyisabuncular, “Bu ülkenin artık sakinliğe, dinginliğe ihtiyacı var. Bu ülkenin artık kendi öz kaynaklarını keşfedip bulmaya, üretime ihtiyacı var. Bu ülkenin insanlarının barışa, bağırıp çağırmadan kendisiyle muhatap olan yöneticilere ihtiyacı var. Ekonominin artık düzelmeye ihtiyacı var. Tüm bunları iktidarımızda milletimizle birlikte yaşayacağız. Umut hiç bitmeyecek. Bahar geliyor” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑