Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları’nın toplantısına katılarak yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunan Cengiz Kan, Başkan Aygül Çetin’e de çiçek takdim etti

20 Mayıs 2013 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.127 kez okunmuştur

Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti
Başkan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde Aygül Çetin getirilmişti. AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile birlikte kadın kollarının toplantısına katılan Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, yeni yönetime başarılar dileğinde bulundu. Ziyaretinde yerel seçimlere değinen Cengiz Kan, “2014’teki yerel seçimler Türkiye için çok önemli. Halkın hizmete ihtiyacı var, biz de bu uğurda çalışmalıyız. Bu yüzden haftalık yapılan toplantılara tam katılım gösterip, birbirimize kenetlenin, teşkilatı dik tutun. Başarılarımızda, siz bayanların katkısı çok büyük. Öncelikle Aygül Hanım’a ve her zaman yanımızda olan sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
ÇOK ÇALIŞACAĞIZ Başkan Cengiz Kan’ın ardından konuşan İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, ”Toplumun yarısını bayanlar oluşturuyor. Bu nedenle en çok iş siz bayanlara düşüyor. İl Kadın Kolları’nın programlara 50’nin üzerinde bayan katılım gerçekleştiriyorsa, bu Kandıra için büyük bir başarıdır. Yaptığınız çalışmaların mükafatını elbette alacaksınız. Allah her konuda yar ve yardımcınız olsun” dedi. Göreve geldikten sonra yeni yönetimle güzel işlere imza attıklarının altını çizen AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin ziyaretinden dolayı Başkanlar Kan ve Şentürk’e teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑