Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Başkan Arslan, “Yabancı şarkılar gibiyiz. Dinleyenimiz çok ama anlayanımız az”

Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, “Millete kendimizi ifade edemiyoruz. Yabancı şarkılar gibiyiz. Dinleyenimiz çok ama anlayanımız az” dedi.

14 Nisan 2023 Saat: 16:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 866 kez okunmuştur

Başkan Arslan, “Yabancı şarkılar gibiyiz. Dinleyenimiz çok ama anlayanımız az”
Başkan Arslan, “Yabancı şarkılar gibiyiz. Dinleyenimiz çok ama anlayanımız az”

Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan’ı makamında ziyaret ederek gündeme dair bir söyleşi gerçekleştirdik. Sohbetimizde ülkemiz ve ilçemizdeki son gelişmeleri, yapılan çalışmaları ve seçim sürecini konuştuk. Samimi açıklamalarda bulunan Başkan Arslan, millet ittifakında yer almalarının parti tabanı tarafından sorun olmadığını ancak partilerinden ayrılıp AK Parti’ye geçen eski üyeler tarafından eleştirildiklerini söyledi.

KENDİMİZİ İFADE EDEMİYORUZ
Milletvekili aday listelerinden memnun olduklarını söyleyen Arslan, teşkilatın en çalışkan isimlerinin seçilecek yerlerde yerini bulduğunu belirtti. “Saadet Partisi’nin tabanı ittifaktan yana en ufak bir rahatsızlık duymuyor” diyen Arslan, “2011’den bu yana ilçe başkanlığı yapıyorum. Hiç kolay bir seçim yaşamadım. Bu daha da zor olacak. Ancak bu siyasi bir yarış. Kimse kimsenin düşmanı değil. Biz daha iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. 55 yıllık bir siyasi partiyiz. Bu zaman kadar hata yapmadık, yapmayacağız. Hiçbir zaman duruşumuzdan ödün vermedik. Millet ittifakı ile birlikte olmamızın amacı ülkemizi daha iyi seviyeye getirmektir. Burada ne için mücadele ettiğimiz önemli. Ancak millete kendimizi ifade edemiyoruz. Yabancı şarkılar gibiyiz. Dinleyenimiz çok ama anlayanımız az” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑