Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başbakan Yardımcısı Işık, “Kandıralıların gönlüne giremeyen iktidar hayali kurmasın”

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Kandıra Kocaeli’nin kurucu idaresidir, Kandıra’da iktidar olamayan Kocaeli’de de Türkiye’de de iktidar olamaz. O yüzden Kandıralıların gönlüne giremeyen iktidar hayali kurmasın” dedi.

5 Temmuz 2018 Saat: 07:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.114 kez okunmuştur

Başbakan Yardımcısı Işık, “Kandıralıların gönlüne giremeyen iktidar hayali kurmasın”
Başbakan Yardımcısı Işık, “Kandıralıların gönlüne giremeyen iktidar hayali kurmasın”

AK Parti Kandıra ilçe teşkilatına düzenlenen teşekkür turu programında konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık,  “Kandıra Kocaeli’nin kurucu idaresidir, Kandıra’da iktidar olamayan Kocaeli’de de Türkiye’de de iktidar olamaz. O yüzden Kandıralıların gönlüne giremeyen iktidar hayali kurmasın” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri, mazbatalarını alır almaz ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretine başladı. Bu kapsamda Kandıra teşkilatını ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır’a AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy da eşlik etti. Cemil Yaman cenaze dolayısıyla ziyarette bulunamazken, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili ziyarette hazır bulundu.

AHMETHACILAR VE SARNIÇLAR BİRİNCİ

Programda konuşan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, “96 mahallemizin 74'ü ilçe ortalamasının üzerinde, 80 tanesi il ortalamasının üzerinde, 84 tanesi ise Türkiye ortalamasının üzerinde Cumhurbaşkanımıza destek verdiler. Ahmethacılar Mahallesi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 92.33 puanla Kandıra'nın birincisi olurken, milletvekili seçimlerinde ise Sarnıçlar Mahallemiz 82.7 puanla Kandıra birincisi oldu. Mahallelerimizi tebrik ediyoruz. Milletvekili seçimlerinde yüzde 51’lik ortalamamız var. Bu beklediğimiz bir oran değildi. Kocaeli birincisi olmak için çok uğraştık ama üçüncü olduk. 96 mahallemizin 93’ünden birinci parti olarak çıktık” dedi.

KÜÇÜMSENMEYECEK BİR BAŞARI

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise, seçim sürecindeki başarılı çalışmaları nedeniyle ilçe teşkilatına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Işık, “Kandıra Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 63 oy oranında cumhurbaşkanımıza çok önemli bir destek verdiniz. Milletvekili seçimlerinde yüzde 51 oy alındı. Tabii bu rakam bizlere az geliyor ama yüzde 51 demokrasilerde büyük bir oydur. Biz daha yüksek oyları alıştığımız için tabii ki daha yüksek oy bekledik fakat elde edilen başarı hiçbir zaman küçümsenmeyecek, azımsanmayacak bir başarıdır. Kandıra'nın siyasetini çok iyi bilenler aslında %51'lik bir oy oranının Kandıra'da ne kadar önemli ve değerli olduğunu çok iyi bilir” dedi.

KANDIRA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMALIDIR

 “Kandıra bizim için sadece Kandıra'dan ibaret değil. Bizim için Kandıra demek Kocaeli demektir” diyen Işık, “Kandırasız bir Kocaeli düşünülemez. Onun için Ak Parti’nin kurulduğu günden itibaren en yoğun mesai harcadığımız ilçelerimizin başında Kandıra geliyor. Partimizle Kandıra arasında çok güçlü bir bağ oluştu. Her fırsatta Kandıra'nın sorunlarına çözüm üretiminin gayretinde olduk. Kandıra'da bizi yüzde 32'lik oy oranından yüzde 63'lere taşıdı. O yüzden Kandıra'nın partimize olan teveccühü Türkiye'ye örnek olmalıdır. Bu sebeple Kandıra halkına gönülden teşekkür ediyoruz. Tabii bu teşekkür Kocaeli'de yaşayan Kandıralılarımız için de geçerli. Yeşilova'da, Tavşantepe'de, Yenişehir'de, Gebze'de, İzmit'in her mahallesinde yaşayan Kandıralılar bize çok güçlü destek veriyorlar. Bizler de bu desteğin hakkını vermenin gayreti içerisinde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.  

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekan

KANDIRA, KOCAELİ’NİN KURUCU İDARESİDİR

Sözlerini sürdüren Işık, “Ben her zaman Kandıra Kocaeli’nin kurucu idaresidir, Kandıra’da iktidar olamayan Kocaeli’de de Türkiye’de de iktidar olamaz diyorum. O yüzden Kandıralıların gönlüne giremeyen iktidar hayali kurmasın. Biz Kandıra’nın her meselesini birlikte çözüme ulaştırma gayreti içerisindeyiz. İnşallah bu çalışmalarımızı da sürdüreceğiz. Şuanda Kandıra’nın 7 tane milletvekili var. Ben Kandıralıyım. Diğer 6 arkadaşımız da Kandıralı. Hepimiz emrinizdeyiz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑