Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Başarının mükafatı ihraç

Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk'ün yapmış olduğu toplantıya tüm temsilciler katılırken ilginç gelişmelerde meydana geldi.

11 Mayıs 2009 Saat: 22:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.635 kez okunmuştur

Başarının mükafatı ihraç
Başarının mükafatı ihraç

Başarının mükafatı ihraç

 

Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’ün yapmış olduğu toplantıya tüm temsilciler katılırken ilginç gelişmelerde meydana geldi.

 

3 yıldan beri Selametli köyünde temsilci olarak görev yapan Günay Bayrak, başarılı çalışmaları ile temsilciler arasında parmakla gösterilirken, Selametli ve Akçaova bölgesinde toplum tarafından çok sevilen Bayrak, 3 yıl boyunca başarılı çalışmaları sonucunda köyüne ve bölgesine bir çok hizmet sunarken çok kişiyi de partisine katarak kendi bölgesinde partisine büyük güç katmış.

 

BAŞKANI KÖYÜNE DAVET ETTİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu davet etti. Güzel bir organize ile Başkan Karaosmanoğlu’nu köylerinde konuk ettiler. Köy halkı ile birlikte Başkanı köylerinde ağırlamış. Köylerine ve bölgesine sunulan bu güzel hizmetlerinden dolayı köy halkının Başkana teşekkür imkanı sunmasını sağlamış. Bu aktif ve başarılı çalışmalarından ötürü de İl ve İlçe yönetimi tarafından halka büyük hizmet sunmuş.

 

Delege olmayan temsilci oldu

AKP 3. olağan kongresinde Cengiz Kan’la çalışmalarımızı sürdürerek şimdiki İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’ün başkan olmasını sağladık. Cengiz Kan’la 3 yıl boyunca başarılı çalışmaları nedeni ile İl’de ve ilçe de tüm partililerin sempatisini topladık. Şentürk’ün İlçe Başkanı olması ile ilk toplantısını yaptı. 3 yıldan beri köy temsilcisi olan Günay Bayrak’ın ismi silinmiş delege bile olmayan Kenan Alba olduğunu toplantı esnasında öğrendiğini bundan dolayı isminin olmadığı bir toplantıda yer alamayacağını düşünerek parti binasını terk etti.

 

Bayrak şöyle konuştu:” Ben partim için yapılması gereken her şeyin en iyisini sundum. Ama 3 yıllık başarımı bir İlçe Başkanının fikrimize başvurmadan bizi temsilcilikten silerek yerimize partimiz de delege bile olmayan kişiyi temsilci yapması beni derinden üzmüştür. Temsilciliğe getirilen arkadaşımız değerli bir kişi onun şahsına söyleyecek hiçbir sözüm yoktur. Ama 3 yıl gibi bir çalışmanın müfakatı böyle olmamalıydı. Biz İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’ü destekleyerek daha iyi hizmet suna bilme açısından tercihimizi o yöne kullandık. Bundan dolayı Şentürk’ün bu tür davranışını şahsım adına üzüntü ile karşılıyorum. Böyle bir kararı gerekçesini bizlere sunması gerektiğini düşünüyorum. Şahsımın böyle bir karardan haberdar edilmediğinden dolayı İlçe Başkanı ve yönetimine bu tür davranışlarından ötürü kırgınım” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑