Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Barış Temizlikten evlere yeni hizmet

Kandıra Aydınlık mahallesi Yelkenci oğlu pasajında hizmet veren Barış Temizlik, kuru temizleme, halı ve yorgan yıkama hizmetlerinin yanı sıra şimdide evlerde koltuk yıkama hizmeti veriyor.

28 Aralık 2012 Saat: 21:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.565 kez okunmuştur

Barış Temizlikten evlere yeni hizmet
Barış Temizlikten evlere yeni hizmet
Evlerindeki koltukların kirlenmesi nedeniyle yenisini almayı düşünen ama koltuklarını çok seven ev hanımlarına Barış Temizlikten müjde. Buharlı koltuk yıkama makinesiyle sevdiğiniz koltuklarınıza tertemiz kavuşuyorsunuz. Barış Temizlik yetkililerinden Sinan Gülay, “Kandıra’da bir ilki gerçekleştirdik. Bugüne kadar evlerin tüm halılarını, yorganlarını yıkayarak ciddi hizmetlerde bulunuyorduk. Teknolojinin son harikası olan koltuk yıkama makinesini almamızla birlikte Kandıra’da bir ilke imza attık.
Koltuk yıkama makinesi 170 derece buharla tüm bakterileri yok ederken, koltukları ilk alınmış gibi pırıl pırıl bir hale getiriyor. 3-4 saat içerisinde koltuklar kullanıma hazır hale geliyor. Bu teknoloji harikası makine ile koltuklarını yıkatmak isteyen müşterilerimizin evine giderek kısa sürede yıkayıp teslim ediyoruz. Koltukların cinsine göre değişen uygun fiyatlarımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑