Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Balcıoğlu ziyaretlere devam ediyor

Kandıra Belediye Başkan aday adayı Emel Ceylan Balcıoğlu'na gittiği köylerdeki büyükler,“Olacaksa bizim kız başkan olsun” diyerek destek verdi

19 Ekim 2013 Saat: 22:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.626 kez okunmuştur

Balcıoğlu ziyaretlere devam ediyor
Balcıoğlu ziyaretlere devam ediyor
AKP'den Kandıra Belediye Başkan aday adayı olan Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Kandıra'nın tüm köylerini teker teker geziyor. Temposunu düşürmeden Kandıra'nın en uzak köylerine kadar giden Balcıoğlu, halktan da büyük destek görüyor. Başkan aday adayı Balcıoğlu, Kandıra'nın merkezine en uzak köyü olan Avdan Köyü'ne giderek Fatma Kargın'ı çalıştığı yerde ziyaret etti.
ÖNERİLERİ DİNLEDİ Balcıoğlu, “Kadınlar her işi layıkıyla yapıyor. Fatma ablamız dışarıda kahvehanede ocak başında çalışıyor, ahırında hayvanlarını besliyor, evinde ailesinin yanında oluyor. Fatma Kargın, çalışkan Kandıra kadınlarının bir temsilidir” diye konuştu. Köy meydanlarında ve köy kahvelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Balcıoğlu yaşlıların elini öptü, bayramlaştı ve önerileri dikkatle dinledi.
MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ Emel Ceylan Balcıoğlu, saygısıyla dedelerin, ninelerin sevgisini ve desteğini kazandı. Köyün önde gelen büyükleri Balcıoğlu için, “Olacaksa bizim kız başkan olsun” diyerek kendisine destek verdi. Belediye başkan aday adayı Balcıoğlu ziyaretlerine Çerçili Köyü, Akçaova Köyü ve Eğercili Köyü ile devam etti. Balcıoğlu, Gebeşler Köyü Muhtarı Recep Alçın, Akıncı Köyü Muhtarı Recep Yılman, Avdan Köyü Muhtarı Orhan Ünsal, Hacışeyh Köyü Muhtarı Metin Dönmez ve Deliveli Köyü Muhtarı Halil İbrahim Ersöz ile biraraya geldi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑