Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Balcıoğlu’ndan anlamlı ziyaretler

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Engelliler Haftası dolayısıyla Kandıra’da bulunan dernek ve özel eğitim kurumlarına yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

5 Aralık 2013 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.156 kez okunmuştur

Balcıoğlu’ndan anlamlı ziyaretler
Balcıoğlu’ndan anlamlı ziyaretler

Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Engelliler Haftası münasebetiyle yaptığı anlamlı ziyaretlerle Kandıralıların yanında bulundu. Önce Kandıra Engelliler Derneği’ni ziyaret eden Balcıoğlu, daha sonra Özel Bedestan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçti. Kurumun ortaklarından Harun Öztaş tarafından karşılanan Aday Adayı, Öztaş’ın eşliğinde okulu gezdi ve bilgi aldı. Balcıoğlu yüz yetmiş öğrencisi bulunan okulun yöneticilerini tebrik etti.
ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu ziyaretlerine Kandıra Yenidoğan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile devam etti. Kurumun Genel Koordinatörü Pakize Esra Çini ile biraraya gelen Balcıoğlu, bu alandaki girişimleri dolayısıyla Çini’yi tebrik etti. Balcıoğlu okul gezisi sırasında öğrencilerle sohbet etti. Okul öğrencilerinden on altı yaşındaki Bayram Özgür Turhal itfaiyeci olmak istediğini dile getirdi. Balcıoğlu genç itfaiyeci adayına başarılar diledi. Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğuna vurgu yapan Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu “ Kandıra’da özel çocuklarımızın, hemşerilerimizin eğitimi ve sosyal hayata kazandırılması için önemli çalışmalar yapan kurumların sayısının arttırılması ve bu kurumların desteklenmesi gereklidir.” dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren kurum yöneticileri Balcıoğlu’na kendilerini düşündüğü ve unutmadığı için teşekkür etti ve aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑