Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Balcıoğlu, Kandıra köylerinde

Arife günü Ak Parti Kandıra Belediyesi Başkan Aday Adaylığını basın toplantısıyla açıklayan Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kurban Bayramına yoğun bir tempoyla başladı.

16 Ekim 2013 Saat: 23:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.206 kez okunmuştur

Balcıoğlu, Kandıra köylerinde
Balcıoğlu, Kandıra köylerinde
ASKER EĞLENCESİNE KATILDI Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra Karaağaç Köyünde on iki genci askere uğurlamaya yönelik “Asker Eğlencesine” katıldı. Karaağaç Muhtarı Mehmet Elmacı tarafından misafir edilen Balcıoğlu, meydanda 750 kişilik coşkulu kalabalığa seslendi. Halk tarafından sevgiyle karşılanan Aday Adayı; Kandıra’yı daha aydınlık yarınlara taşımak üzere destek istedi.
KÖY KAHVESİNDE BAYRAMLAŞMA Başkan Aday Adayı Balcıoğlu ziyaretlerine hız kesmeden Duraklı köyü, Özbey Köyü, Pınardüzü Köyü ve Ballar köyü ile devam etti. Köy Kahvesinde köy halkı ile bir araya gelen Aday Adayı, Köy halkı ile bayramlaştı. Balcıoğlu’nun herkesle birebir ilgilenmeye çalışması ve herkesin derdini dinlemesi halk tarafından memnuniyetle karşılandı.
ARTIK KADIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLSUN Balcıoğlu’nun bir sonraki durağı Akçabeyli Köyü oldu. Köy Muhtarı Ali Yağcı tarafından asker eğlencesine davet edilen Aday Adayı, 250 kişilik kalabalığa seslendi ve “Kandıra!nın gönlüne talibiz. Kadın erkek el ele Kandıra’yı ileriye taşımak için çalışacağız” dedi. Köy kadınları “ İlçemizde artık bir de Kadın Belediye Başkanımız olsun” dedi ve köylerine bir düğün salonu yapılmasını istediler.
KADIN KOOPERATİFLERİ KANDIRAYA ŞART Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av.Emel Ceylan Balcıoğlu “Bu kadar çalışkan kadınların olduğu ilçemizde, artık kadınların bir araya gelmesi, Kandıra’nın daha ileri taşınması için güçlerini birleştirmesi ve Kandıra’da bir Kadın Kooperatifinin yerel bir mekanizma olarak yerini alması gerek” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑