Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Balcıoğlu her an her yerde

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Kandıra’daki varlığını her geçen gün daha fazla hissettirerek çalışmalarına devam ediyor.

20 Kasım 2013 Saat: 14:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.550 kez okunmuştur

Balcıoğlu her an her yerde
Balcıoğlu her an her yerde
Temposu bir an olsun düşmeyen Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Emel Ceylan Balcıoğlu merkezde yaptığı biz dizi ziyaretin ardından Duraklı Köyü’nün yolunu tuttu. Duraklı Köyü’nde bulunan Kuran Kursu’nu ziyaret eden Balcıoğlu, kadınlarla buluştu. Kadınların bakış açısından köyün sorunlarını dinleyen Balcıoğlu, kadınlarla fikir alışverişinde bulundu.
Kandıra’da sosyal alanların geliştirilmesi, eğitim ve istihdam alanında çeşitli projeleri olduğuna değinen Belediye Başkan Aday Adayı Emel Ceylan Balcıoğlu “Kandıra’nın geleceği, gerek yetiştireceğiniz çocuklarınızla gerekse ekonomik faaliyetlerinizle sizler tarafından şekillenecek. Dolayısıyla çalışkan, cefakâr hanımlarımızın her sözü, her talebi bizim için çok kıymetlidir” diyerek konuşmasına başladı.
Balcıoğlu’nun sözleri alkışlarla yankı buldu. Kadınlar sohbet sırasında yeni iş sahalarına, el emeği ürünlerini satabilecekleri alanlara ihtiyaç duyduklarını ifade etti ve “Senin ismini çok duyduk, buraya gelmenden memnun kaldık. Biz derdimizi anlayan, kendimizi ifade edebileceğimiz bir başkan istiyoruz, o da sensin” diyerek Balcıoğlu’na desteklerini bildirdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑