Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Balcıoğlu gönülleri fethetmeye devam ediyor

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Kandıra'daki çalışmalarına aday adaylığını açıkladığı ilk günden beri ara vermeden devam ediyor.

1 Aralık 2013 Saat: 21:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.712 kez okunmuştur

Balcıoğlu gönülleri fethetmeye devam ediyor
Balcıoğlu gönülleri fethetmeye devam ediyor
Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra'daki aday adaylığı surecinde her daim vatandaşların yanında oldu. Bir gün esnaf ziyaretinde, bir gün köy ziyaretlerinde görülen Balcıoğlu, Kandıra'yı karış karış gezerek Ak İcraatları anlattı, ‘Kandıra'nın gönlüne talibiz’ dedi. Kadın, erkek, genç, yaşlı tüm vatandaşlara ulaşmak üzere hizmet sevdasını anlatan Aday Adayı Balcıoğlu, bu kez bir ev toplantısı gerçekleştirdi.
SORUNLARI DİNLEDİ Orhan Mahallesi'nde kadınların davetine icabet eden Balcıoğlu, hanımlarla Kandıra'nın sorunlarını değerlendirdi. Av. Emel Ceylan Balcıoğlu sohbet sırasında, ülkenin geleceğinde kadınların anne, eş, çalışan kimlikleriyle büyük sorumluluklar aldığını vurguladı ve “Kadınlar karar alma süreçlerinde ve sosyal hayatta daha fazla varlık göstermelidir” dedi. Ev ziyareti iki tarafın da karşılıklı memnuniyet ifadeleri ve hayır dualarıyla tamamlandı.
KINA GECESİNE KATILDI Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu ev ziyaretinin ardından Akçaova Köyü'ne geçti. Akrabası Mustafa Sargın'ın kızı Tülay'ın kına gecesine katıldı. Tülay ve Emre çiftine mutluluklar dileyen Balcıoğlu davetlilerle teker teker selamlaştı, sohbet etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑