Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Balcıoğlu çat kapı gelebilir!

Ak Parti Kandıra Belediye Ba

10 Kasım 2013 Saat: 20:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.989 kez okunmuştur

Balcıoğlu çat kapı gelebilir!
Balcıoğlu çat kapı gelebilir!
Kandıra Belediye Başkan aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu dur durak bilmeden Kandıra’da gönül fethine devam ediyor. Hizmet sevdasıyla yollara düşen Balcıoğlu, Kandıra Merkez’de sokak sokak gezerek kendini tanıttı, broşürlerini dağıttı. Vatandaşlar kapılarında güler yüzü ve samimiyetiyle kendilerini selamlayan bir aday adayı görmüş olmanın şaşkınlığını gizleyemedi. Kandıralılar yağmur çamur demeden evlerine kadar gelip, hayırlı günler dileyen Balcıoğlu’na, kendisiyle tanışmaktan memnun olduklarını ve Balcıoğlu’nu her zaman destekleyeceklerini bildirdi.
HACILARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ Balcıoğlu, Kandıra Merkez’de mahallelerdeki esnafları ziyaret etti. İlgi ile karşılanan Balcıoğlu vatandaşların taleplerini dinledi ve çözüm önerilerinde bulundu. Ardından kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren Hacı Şaziye Kaymak’ın, Hacı Cevat ve Macide Süzen’in, Hacı Ahmet Ertaş’ın evlerine konuk oldu ve “Allah kabul etsin “ temennisinde bulundu.
ZEMZEM SUYU İÇTİ Yeni hacı olan vatandaşlar hac sırasında yaşadıkları duygusal anları ve bu görevi yerine getirmiş olmanın verdiği huzuru ifade etti. Hacıların heyecanını paylaşan Balcıoğlu “Allah bu kutsal vazifeyi yerine getirmeyi her Müslüman’a nasip etsin” dedi. Ardından kendisine ikram edilen zemzem suyunu içti, hurmalardan tattı ve hediyeleri kabul etti. Hacılar, Balcıoğlu’nun bu nezaketli ziyaretine karşı teşekkürlerini sunarken kendisine her zaman destek olacaklarını bildirdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑