Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Balcıoğlu: Bugün neysek yarın da o olacağız!

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu güler yüzü ve hoş sohbetiyle Kandıralıların yanında olmaya devam ediyor.

1 Kasım 2013 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.881 kez okunmuştur

Balcıoğlu: Bugün neysek yarın da o olacağız!
Balcıoğlu: Bugün neysek yarın da o olacağız!

Kandıra merkez ve Pazar esnafıyla bir araya gelen Balcıoğlu gittiği yerlerde yoğun ilgi görüyor Kandıra merkez ve pazar esnafını ziyaret eden Kandıra Belediye Başkan aday adayı Emel Ceylan Balcıoğlu pazardaki tüm tezgâhlara uğradı, yaşlıları ellerinden öptü, çocukları sevdi, gençlerle sohbet etti.Pazarda alışveriş yapan vatandaşlara broşürlerini bizzat dağıtarak kendini tanıttı.
BUGÜN NEYSEK YARIN DA O OLACAĞIZ Esnafın sorunlarına eğilen aday adayının samimiyeti ve sıcakkanlı tavrı esnaf tarafından takdir topladı. Kandıra’da kadın bir aday adayı görmekten dolayı mutlu olduklarını dile getiren pazar esnafı Balcıoğlu’na “ Başkan olunca da bizi ziyarete gelecek misiniz? Diye sordu. Balcıoğlu bu soruya; “Biz yarın bir yere geleceksek sizin sevginiz ve desteğinizle geleceğiz ve bugün neysek yarın da o olacağız” şeklinde yanıt verdi.
KANDIRA’DAKİ SANAYİ YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ Aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra sanayicilerini de unutmadı ve Kandıra’nın önemli sanayi kuruluşlarından olan Çelik Tencere Fabrikası’nı ziyaret etti. Fabrika’nın Genel Müdürü Gökalp Çobanoğlu tarafından misafir edilen Av. Emel Ceylan Balcıoğlu Kandıra’da gelişen sanayi yatırımlarının durumu ve bu alanda neler yapılabileceği noktasında fikir alışverişinde bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑