Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Bakan Işık Operasyonlar oy oranımızı etkilemedi

AKP Kandıra ilçe teşkilatının 38. Genişletilmiş danışma meclisinde konuşan Bakan Fikri Işık; “17 Aralık operasyonları oy oranımızı etkilemedi” dedi.

16 Ocak 2014 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.097 kez okunmuştur

Bakan Işık Operasyonlar oy oranımızı etkilemedi
Bakan Işık Operasyonlar oy oranımızı etkilemedi
AKP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın 38. genişletilmiş ilçe danışma meclisi toplantısı Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, gençlik kolları, kadın kolları, belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı. Toplantının divan başkanlığını Resul Ersöz, katip üyeliklerini ise Hanife Yılmaz ile Mihriban Eryılmaz yürüttü.
KAN, BİRLİK MESAJI VERDİ Danışmada ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra’ya yapılan hizmetler ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek konuşmasına başladı. Şentürk; “İlçemizde ilk defa köylerden belediye meclis üyesi olacak. Bu da demokrasinin en güzel göstergesidir. Teşkilat içinde fitne fesat olmadan, birlik ve beraberlik içerisinde seçime hazırlanacağız” dedi. Ardından söz alan Belediye Başkanı Cengiz Kan, 30 Mart seçimlerine iyi hazırlanmaları gerektiklerini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarının mesajını verdi.
BİR OYUN BİLE HESABINI YAPIN Danışmada söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Önümüzdeki 30 Mart seçimi artık bir yerel seçim değil, dünya üzerinde bize karşı mücadele eden, bizi küçük düşürmek ve itibarsız hale getirmek isteyenlere karşı cevap olacak bir seçimdir. Önümüzdeki seçim Türkiye büyüsün, gelişsin, kalkınsın, dünyada da ezilen toplumların gür sesi olsun seçimini destekleme seçimidir. Bir oyun bile hesabını yapacaksınız. Aday belirlendiğinde benim adayım seçilmedi diye partiye küserseniz Allah size bunun hesabını sorar. Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.
10 YILDIR YAPTIKLARIMIZA BAKIN Karaosmanoğlu’nun ardından söz alan İl Başkanı Mahmut Civelek, aday adaylarının heyecanlı bekleyişine kendisinden örnek vererek moral verdi ve haklarında hayırlı olmasını diledi. Ardından Kandıra’ya yapılan hizmetleri dile getiren Civelek; “Kandıra’dan bir başbakan ve iki bakan çıktı fakat bir onların döneminde yapılanlara bakın bir de bizim 10 yılda yaptıklarımıza bakın, aradaki farkı göreceksiniz” şeklinde konuştu.
SEVGİMİZİ, HİZMETLERLE GÖSTERİYORUZ Danışmada son olarak söz alan Bakan Fikri Işık, “Biz ülkemizi, milletimizi seviyoruz. Ancak seven dertlenir; dertlenen milleti için hizmet yapar. Bu millet gerçek sevenle, seviyormuş gibi yapanları iyi tanır. Bu millet rol yapanlara asla oy vermez. Biz partimizi kurduğumuz günden bugüne kadar milletimize olan sevgimizi verdiğimiz hizmetlerle gösteren bir kadroyuz. Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün arkadaşlarımız milletin bize yüklediği bu emaneti taşıyıp günü geldiğinde yine millete iade etme anlayışıyla hareket ediyoruz. Aldığımız oylar sevildiğimizin bir göstergesidir” dedi.
BİN KİŞİLİK SPOR SALONU MÜJDESİ Kandıra’ya yeni yatırımlar yapılacağının müjdesini veren Işık, “Gençlik spor bakanlığı, Büyükşehir belediyesi ve il özel idare tarafından Kandıra’ya bin kişilik kapalı spor salonu yapılıyor. Yakında ihalesini yapacağız ve en kısa zamanda hizmete sokacağız. Artık hizmetler uzun yıllar almıyor. Örneğin Yuvacık Barajı’nın yapımı 30 yıl sürmüştü. Namazgah Barajı’nın yapımı ise sadece 2 yıl” diye konuştu.
HATA YAPMAYACAĞIZ 17 Aralık operasyonlarının oy oranlarını etkilemediğini ifade eden Bakan Işık, “Bu sürecin halkta nasıl etki yaptığını anketlerle sürekli ölçüyoruz. Allah’a şükür tüm yaşananlara rağmen oy oranımızı koruyoruz. Aday adaylık süreci uzadı. Bu süreçte aday adaylarımız stres topuna dönmüştür herhalde. Sonuçta genel merkez ve genel başkanımızın tercihi ile bir aday belirlenecek. Ben şundan eminim ki hangi adayımız aday gösterilirse diğer adaylarımız son yaşadığımız sıkıntıları değerlendirerek seçilen adayın arkasında kenetlenecek. Kandıra’da 2004 seçimlerinde bu konuda küçük bir zaafımız oldu ve seçimleri kaybettik. Maalesef 2004- 2009 yılları arası Kandıra’nın kayıp zamanıdır. Bu da bizim teşkilatımızın gevşekliğinden kaynaklanan bir sorundur. Bu hatayı tekrar yapmayacağız ve seçime kadar kapı kapı çalışacağız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑