Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Bakan Işık: Önemli olan istikrar

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte Kandıra’nın köylerini gezen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, Türkiye’de istikrar olduğunu ve bunun korunması gerektiğini ifade etti

10 Kasım 2014 Saat: 09:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.971 kez okunmuştur

Bakan Işık: Önemli olan istikrar
Bakan Işık: Önemli olan istikrar

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık ve Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kandıra’ya bağlı Bağırganlı, Beylerbeyi, Antaplı, Merkez Erikli ve Çerçili köylerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Köy ziyaretlerinde Işık ve Güzeloğlu’na, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, köy muhtarları ve İlçe birim müdürleri eşlik etti.
İLK ZİYARETİ YAPTI Valilik görevine başladıktan sonra ilk köy gezisini Kandıra’nın köylerine yaptığını belirten Güzeloğlu, “Bakanımızla birlikte ilk köy gezisinde sizlerle birlikte olmaktan ve bu sıcak ilgiye tanık olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Millete hizmet etmeyi ibadet sayan bir çerçevede bir tek hedefimiz var. Her bir vatandaşımızın hizmet beklentisini karşılamak, daha iyi, daha güzel ve daha mutlu bir yarınlara hep birlikte milletçe ulaşmak. Vatandaşlarımızın dilek ve isteklerini dinliyoruz ve bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hepiniz size hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.
ESKİ TÜRKİYE DEĞİL Kandıra’da önemli yatırımlar yapıldığını belirten Işık, “Önemli olan memleketimizin huzuru, refahı ve istikrarıdır. Türkiye kaybetmediği sürece bu gibi hizmetler artarak devam edecek. Daha düne kadar memurun, işçinin maaşını nasıl öderiz diye düşünen Türkiye, bugün devasa yollar, köprüler, barajlar, limanlar yapıyor. Sebebi de Türkiye'de istikrar var, Allah'a şükürler olsun gücünü milletten alan bir iktidar var" şeklinde konuştu. Köy kıraathanelerinde vatandaşlarla buluşan Bakan Işık ve Valimiz Güzeloğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çay içip sıcak sohbetler etti.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑