Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Aziz Alemdar'ın Spor Camiasından Ziyaretçileri

Derince Belediye başkanı seçilen Dr. Aziz Alemdar spor camiasının önde gelen isimlerinden aynı zamanda Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı olan Erdal Baykara ...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.714 kez okunmuştur

Aziz Alemdar'ın Spor Camiasından Ziyaretçileri
Aziz Alemdar'ın Spor Camiasından Ziyaretçileri

Derince Belediye başkanı seçilen Dr. Aziz Alemdar  spor camiasının önde gelen isimlerinden aynı zamanda Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkan Yardımcısı olan Erdal Baykara ve arkadaşları tarafından ziyaret edildi.

 

Ziyarette konuşan Erdal Baykara:  ‘’ Dr. Aziz Alemdar ile ASKF seçimlerinde beraber çalışmalar yaptık. Fakat nasip olmadı. Arkadaşımızın böyle önemli bir göreve seçilmesi bizleri hem sevindirdi, hem de gururlandırdı. Sağlık grup başkanlığında önemli hizmetler yaptı, inanıyoruz ki Belediye başkanlığında da Derince’ye, Derince halkına aynı zamanda Spor camiasına güzel hizmetler sunacaktır. Tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.’’ dedi.

 

Sizlerin böyle kalabalık olarak beni ziyarette bulunmanızdan büyük mutluluk duydum diyerek sözlerine başlayan Derince Belediye Başkanı  Dr. Aziz Alemdar: ‘’ ASKF seçimlerinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen,  halen böyle dostlukların devam etmesi, o günkü ekibin birbiriyle devamlı diyalog halinde olması güzel bir şey. İnanıyorum ki hep birlikte spor adına da  güzel hizmetler yapacağız. Derince’deki projelerimizde sizlerin tecrübe ve bilgilerinizden faydalanacağım. Sizlere her zaman gönlümün de, kapımın da açık olduğunu bilmenizi isterim.’’ dedi.

 

Ziyarete: Erdal Baykara,  Gölcük spor Genel Kaptanı Adem Ellibeş,  Bekirdere Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Çiçek,  Bekir dere Spor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, Kocaelispor yönetim kurulu üyesi Yaşar Can, Kadıköy spor eski başkan Yusuf Erenkaya,  Kağıtspor yöneticisi Levent Atalı,  Çınarlı spor başkanı Hikmet Tufanlı, Sarımeşe spor kulüp başkanı İlhan Uslu,  Acısu spor yöneticisi Hakkı Tandoğan, Üçyol doğu spor yöneticisi Agım Deşat,  Kocaeli Zeytin Dağcılık ve Doğa Sporları yöneticisi Nejat Ferhatoğlu, Elit spor Başkanı Mehmet Peçe,  Merkez Avcılık ve Atıcılık spor kulüp başkanı Erol Çolak,  Buz hokeyi il temsilcisi Metin Alemdar, Antrenörler derneği yönetim kurulu üyesi Çetin Kara, Bekir dere spor eski başkanı Adnan Turan,  Alikahya yöneticisi Ahmet Mert ve spor camiasının tanıdık isimleri Talip Yeşilyurt,  Seyfi Baştürk,  Zeki Doğan Geyik,  Hulisi Uzuner,  Hamit Akbulut,  Mustafa Doğan, Rahmi Yılmaz katıldı. Ziyaret Erdal Baykara tarafından, Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a çiçek takdim etmesi, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑