Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Aynı yastıkta 58 yıl

Kandıra’nın tanınmış esnaflarından Hüsnü Alkandurur ve eşi Hamide Hanım, önceki akşam 58’inci evlilik yıl dönümlerini kutladı.

5 Kasım 2014 Saat: 13:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.296 kez okunmuştur

Aynı yastıkta 58 yıl
Aynı yastıkta 58 yıl
Bundan 58 yıl önce Hediyeli Köyü’nde 3 gün 3 gece süren muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştiren Hüsnü Alkandurur ve eşi Hamide Hanım, birbirlerine karşı olan sevgi ve saygılarını yitirmeden 58 yılı aynı yastıkta geçirdi. 3 çocuk ve 9 torun sahibi olan Hamide ve Hüsnü çifti, 58 yılın ardından ilk kez evlilik yıldönümlerini kutladı.
Kandıra’da esnaflık yapan ve geniş bir kesim tarafından tanınan Hüsnü Alkandurur, bunca yıllık çalışma hayatının zorluklarını eşi Hamide Alkandurur ile birlikte atlattığını ve yaşam mücadelesi nedeniyle bugüne kadar evlilik yıl dönümlerini kutlamadıklarını ifade etti. Birbirlerini kırmadan 58 yıl geçirdiklerini söyleyen Hüsnü Alkandurur, “Birbirimize karşı her zaman sabırlı ve hoşgörülü olduk. Eşim benim hayatım boyunca en büyük destekçim oldu. Bu zamana kadar hayat mücadelesi yüzünden eşime hiç sürpriz yapamadım. Bu özel günümüzü ilk kez kutluyoruz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑