Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Aygün: Türk Milletini kimse mağlup edemeyecek

Kandıra’daki demokrasi nöbetinde vatandaşa seslenen AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, “Vatan, millet ve bayrak sevgisi olduğu sürece kimse bizi mağlup edemeyecek” dedi.

2 Ağustos 2016 Saat: 13:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.411 kez okunmuştur

Aygün: Türk Milletini kimse mağlup edemeyecek
Aygün: Türk Milletini kimse mağlup edemeyecek

Darbe girişimin ardından tüm yurtta uygulanan demokrasi nöbeti Kandıra’da da devam ediyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, demokrasi nöbetinin 17’nci gününde Kandıralılarla buluştu. Belediye çay bahçesinde devam eden demokrasi nöbetinde Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Dalaslan, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar da hazır bulundu.

DÜŞMANA KARŞI BİRLİK OLACAĞIZ

Darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlerimize yönelik düzenlenen mevlit-i şerif programlarıyla başlayan demokrasi nöbetinde halka seslenen Başkan Köken, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Köken, “15 Temmuz gecesi tanklara, uçaklara boyun eğmeden canı pahasına mücadele eden, ülkemizin dört bir yanından meydanlara akın eden yüce Türk Milletimize ve şehitlerimize şükran borçluyuz. Devir birlik ve beraberlik devri. Birbirimize sıkı sıkıya bağlanacağız ve asıl düşmanlarımıza karşı birlikte savaşacağız” dedi.

KANDIRALILARI TAKDİR ETTİ

Kandıra’nın demokrasi nöbetine verdiği desteği takdir eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ise alandaki vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Ardından yaptığı konuşmasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Aygün, “Vatan, millet ve bayrak sevgisi olduğu sürece kimse bizi mağlup edemeyecek. Allah, bu ülkede birliğimizi daim etsin” dileklerinde bulundu.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑