Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Aygün orucunu Kandıra’da açtı

Orucunu Kandıra’nın Pınarlı Köyü’nde açan AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, daha sonra Bolu Köyü’ne giderek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

10 Ağustos 2012 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.991 kez okunmuştur

Aygün orucunu Kandıra’da açtı
Aygün orucunu Kandıra’da açtı

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Kandıra Pınarlı Köyü Muhtarı Hüseyin Gün'ün davetini kırmayarak, iftarını önceki akşam Pınarlı Köyü’nde yaptı. Ev sahipliğini Pınarlı Köyü Muhtarı Hüseyin Gün'ün yaptığı iftar programında Zeki Aygün’e Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AKP İl Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Şentürk, AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, Yağcılar Köyü Muhtarı Şerafettin Gökçe, Avdan Köyü Muhtarı Orhan Ünsal ve çok sayıda vatandaş da eşlik etti.
KÖYLÜLERİ DİNLEDİLER Pınarlı’nın ardından Bolu Köyü’ne geçen Zeki Aygün ve beraberindekiler, teravih namazlarını burada kıldı. Ardından da köy kahvesine geçildi. Gece geç saatlere kadar köylülerle sohbet eden Aygün ve Kan, Kandıra’da yapılan çalışmaları anlattı. Özellikle 2B arazileri hakkında köylülere bilgi veren Aygün köylerde çalışmaların başlatıldığını söyledi. Köylerinin son yıllarda büyük hizmetler gördüğünü belirten Bolu Köyü sakinleri, Zeki Aygün ve Cengiz Kan’a teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑