Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Aydın ve Arslan, Kandıra turunda

SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan ile Karaağaç Köyü meydanında halka hitap ederek başladıkları ziyaretlerine diğer köyleri gezerek devam etti.

17 Mart 2014 Saat: 12:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.148 kez okunmuştur

Aydın ve Arslan, Kandıra turunda
Aydın ve Arslan, Kandıra turunda

SP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Kandıra’daydı. Karaağaç, Akçabey, Çamkonak, Cebeci ve Kefken köylerini ziyaret eden Aydın’a, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İlçe Başkanı Hakan Erol, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti.
HALKA HİTAP ETTİLER Kandıra Karaağaç Köyü’nde Cuma namazının kılınmasıyla başlayan programın ardından önceki gün babasını kaybeden Erhan Sinopluoğlu’nu ziyaret eden SP’liler, baş sağlığı diledi. Ardından ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren SP’liler, köy meydanında halka hitap etti. SP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ve Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan’ı köy meydanında coşkulu bir kalabalık dinledi.
TEK YERLİ BAŞKAN BENİM Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, burada yaptığı konuşmasında, “Bütün köyleri ve esnafları dolaşıyorum. Kendimizi halka tanıtıyoruz ve anlatıyoruz. Milli görüşün gerçek adresinin Saadet Partisi olduğunu üstüne basa basa söylüyoruz. Biliyorsunuz diğer belediye başkan adaylarımız meclis üyesi seçimlerinde büyük sıkıntılar yaşadı. İstifalar, dargınlıklar oldu. Biz Saadet Partisi olarak hiçbir sıkıntı yaşamadık. Yola çıktık ve aslanlar gibi dolaşıyoruz. Ben ömrümün tamamını Kandıra ve buralarda geçirdim. Bütün alışverişlerimi buralardan yaptım. Seçimlerden sonra da bu böyle olacak. Tek yerli başkan adayı benim. Ben sizlerden destek istiyorum” diye konuştu.
KANDIRA’YI HİZMETE BOĞACAĞIZ Kandıra’nın gelişmeye çok açık olduğunu fakat yeterli hizmeti alamadığını ifade eden Birol Aydın, “Kandıra’mız ilimizin en temiz ilçesidir. Doğasıyla ve sahilleriyle gelişmeye çok müsait bir ilçemiz ama iyi bir planlama yapılmamış. Bir gözü dolar bir gözü euro gören yöneticilerin eline düşmüş. Biz Kandıra’mızı milli görüş belediyeciliği ile hizmete boğacağız” diye konuştu. SP’liler Akçabey, Çamkonak, Cebeci ve Kefken köylerini de ziyaret eden SP’liler köy kahvelerinde halkla buluştu ve esnaf ziyareti yaparak partilerine destek istediler.




       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑