Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Aydın, roman vatandaşları ziyaret etti

Kandıra Emniyet Müdürlüğü ilçede bir ilki gerçekleştirerek, önceki dönemlerde yapılmayan bir

12 Ekim 2013 Saat: 12:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.552 kez okunmuştur

Aydın, roman vatandaşları ziyaret etti
Aydın, roman vatandaşları ziyaret etti
Kandıra’ya yeni atanan Emniyet Müdürü Yusuf Aydın ilçede bir ilki gerçekleştirerek Akçakayran mevkiindeki roman vatandaşları ziyaret etti. Aydın’ı davullarla ve zurnalarla karşılayan bölge halkı adeta sevgi seli oluşturdu. Önceki dönemlerde bölge halkı ve emniyet arasında yaşanan sıkıntıların oluşmaması adına büyük önem arz eden ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın’a, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Kandıra Turizm Derneği 2. Başkanı Tolga Havuç ve Saygın Otel’in sahibi aynı zamanda Kurtyeri Muhtarı Erol Taşçı eşlik etti.
ROMANLARLA TANIŞTI Daha sonra roman vatandaşların isteği üzerine İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, beraberindeki heyetle birlikte Akçakayran Mahallesini gezerek, bölge halkıyla tanıştı. Ayrıca sık sık bölge halkını dinleyen Aydın, konuları tek tek not aldı.
KAPIM HER ZAMAN AÇIK Genellikle suç işlendiğinde karakola gelinmesinden yakınan Aydın, “Artık çayımızı içmeye ve proje üretmeye gelin. Sıkıntılarımızı birlikte çözelim. Ben evladım yaşındaki çocukların ellerinde kelepçe değil, kalem ve kitap olmasını istiyorum. Eğer birlik duygumuz daim olursa, yapacağımız projelerle istihdam sağlanabilir. Bir sıkıntınız olursa kapım her zaman açık. Biz, bir elin parmakları gibiyiz, sizlerin sıkıntısı bizlerin sıkıntısıdır. Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı bölge halkımıza şükranlarımı sunarım, yine geleceğim. Her zaman sizlerleyim” dedi.
KOMEK KURSLARI BAŞLATILMALI Ayrıca son dönemlerde adı sıkça anılan Kandıra Turizm Derneği kurucu 2. Başkanı Tolga Havuç, Aydın’a destek olarak; “Bölge halkı olarak emniyet müdürümüz adına çok değerli bir devlet adamını kazandık. Emniyet camiamıza bölge halkı olarak daha çok destek olmalıyız. Roman vatandaşlarımızın biraz da istihdama ihtiyacı var. Bence Ko-mek gibi kurslar ile meslek edindirme çalışmaları başlatılmalıdır” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑