Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Atalay, Kandıra pazarında destek istedi

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Atalay, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için Kandıra’daki pazarcı esnafından destek istedi.

7 Ağustos 2014 Saat: 16:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.794 kez okunmuştur

Atalay, Kandıra pazarında destek istedi
Atalay, Kandıra pazarında destek istedi
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Atalay ve yönetimi, 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Kandıra’ya gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayrakdar ve yönetimini ziyaret eden Atalay, Kandıra’daki çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra parti binasına giderek İlçe Başkanı Recep Şenol’la görüştü. Burada seçim çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra pazar yerini dolaşan Atalay, vatandaşla sohbet etti ve çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanıtan broşürleri dağıtarak destek istedi.
AYRIŞTIRICI DEĞİL Vatandaşla yaptığı sohbetlerde Erdoğan ve Demirtaş’ı eleştirmekten kaçınarak İhsanoğlu için destek isteyen Atalay, çatı adayının cumhurbaşkanlığı görevine en uygun aday olduğunu kaydetti. Atalay, “Ekmeleddin İhsanoğlu, ayrıştırıcı, öteleştirici bir aday değil. Ayrıca hiçbir siyasi partiden gelmeyişi İhsanoğlu’nun bu göreve en layık aday olduğunu gösterir. En önemlisi ise bütün Türk milletini kucaklayabilecek bir aday olması. 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Kandıra halkının da desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑