Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Arslan, “Üretim devrimi için Vatan Partisi”

Vatan Partisi 1. sıra Kocaeli Milletvekili Adayı Yalçın Arslan, Türkiye’nin ancak üretim devrimi ile refaha kavuşacağını söyleyerek Kandıralılardan destek istedi.

29 Nisan 2023 Saat: 15:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 904 kez okunmuştur

Arslan, “Üretim devrimi için Vatan Partisi”
Arslan, “Üretim devrimi için Vatan Partisi”

Vatan Partisi Kocaeli Milletvekili Adayları Yalçın Arslan, Salih Vedat Olguntürk, Leyla Büyük, Erol Balaban, Vatan Partisi Kandıra İlçe Başkanı Hakkı Pelevan ve beraberindeki partililer gazetemizi ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gündeme dair konular hakkında sohbet edildi.

>

LİDER ÜLKELER ARASINA GİRMEK MÜMKÜN

Vatan Partisi 1. sıra Kocaeli Milletvekili Adayı Yalçın Arslan, yaptığı konuşmasında, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin kaderini belirleyici bir seçim olduğunu söyleyerek, “"Türkiye'nin içinde bulunduğu jeosratejik, jeopolitik ve coğrafi konumu ve komşularıyla olan ilişkileriyle önümüzdeki yüzyılın ilk 10 ülkesi arasına girmemesi için hiçbir neden yok. Tabi ki Mustafa Kemal Atatürk’ün yarım kalan devrimlerinin tamamlanması ile bu çağda lider ülkeler arasına girmesi mümkün” dedi.

>

ÜRETİM DEVRİMİ İÇİN VATAN PARTİSİ

Üretim devrimi programını savunan tek parti olduklarını ifade eden Arslan, “Türkiye üreten, planlı, kamu önceliğinde, özel sektörün de destekleriyle süratle ekonomik devrimini gerçekleştirmek zorundadır. Kapatılan kağıt fabrikaları, kömür rezervleri, alüminyum çelik sanayilerimiz, özel sektöre devredilmeyip devre dışı kalan fabrikalarımız yeniden kurulmalı. Komşularımızla ilişkilerimiz en üst düzeye çıkarılmalı. Bu seçimden sonra Vatan Partisi iktidarının merkezinde olacağı bir hükümet kurulmazsa Türkiye daha sonraki aşamalarda bu düzlükten çıkamayacaktır. Çünkü üretim devrimi programını savunan tek parti Vatan Partisi’dir ve bu bağlamda halkımızdan teveccühlerini bekliyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑