Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Arslan, ittifak söylentilerini yalanladı

Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, ittifak söylentilerini yalanladı ve bir oy bile olsa milli görüş çatısı altından ayrılmayacaklarını ifade etti.

25 Mart 2014 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.651 kez okunmuştur

Arslan, ittifak söylentilerini yalanladı
Arslan, ittifak söylentilerini yalanladı
Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada, ittifak söylentilerini yalanladı. Bazı partilerin köylerde Saadet Partisi’nin ittifak yapacağı söylentilerini ortaya atmasına tepki gösteren Arslan, oylarını satmayacaklarını, bir oy bile olsa milli görüş çatısı altında çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Milli görüşün Kandıra’da kazandığını ifade eden Arslan, diğer adayların milli görüş karşısında kaybettiğini dile getirdi.
İTTİFAK İDDİALARINI YALANLADI Saadet Partisi'nin diğer partilerle ittifak yapacağı söylentilerini yalanlayan Arslan, "Bazı partiler köylerde Saadet Partisi bize destek verecek şeklinde konuşmalar yapıyormuş. Bunların hiçbiri doğru değildir. Bizim için oyunu satan haindir. Bir oyumuz olsa da olmasa da biz partimizdeyiz. Oylar bölünmesin diyerek ittifak çağrısı yapan partiler var. Biz diyoruz ki o zaman oylar Saadet Partisi'ne verilsin" ifadelerini kullandı. DAVAMIZI ANLATTIK Diğer adaylara göre daha fazla çalıştıklarını söyleyen Arslan, "4 aydır seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Köy ziyaretlerimizde 3. tur yaptığımız köyler var. Biz diğer adaylarımızdan daha çok çalıştık. Giden oylarımızı geri toplayabilmek için çok çalışmak zorundaydık ve gece gündüz demeden halkımıza davamızı anlattık. Köylerde büyük bir teveccühle karşılaştık. İnşallah bu çalışmalarımız oylarımıza yansır" dedi. ALT YAPIMIZ OLUŞTU “On kişiden sekizi milli görüşlü veya milli görüş tabanlı" diyen Arslan, "Diğer siyasi partilere insanların bazı tepkisi var fakat bize karşı gayet sıcak yaklaşımlarda bulunuyorlar. Herkes geleceğin partisi olduğumuzu söylüyor. Biz gittiğimiz köylerde kendimizi tanıttık, amcalarımız, dedelerimiz partimizi bize anlattılar. Güzel bir alt yapı oluştu. İnşallah bu yapı devam eder" dedi. MİLLİ GÖRÜŞ KAZANDI "Bütün partiler milli görüşün karşısında kaybedecek" diyerek iddiasını ortaya koyan Arslan, "Milli görüş davasının gerçek sahipleri biziz. Bizim görüşümüz insan sevgisine dayalı. İnsan sevgisini bildiğimiz için insanlara kendimizi anlattık. Oy için duruşumuzu bozmadık. Biz milli görüşçüler olarak zaten kazandık. Halkımız inşallah oylarını Saadet Partisi’nden yana kullanır. Biz kazanamasak da çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Seçimden sonra gene köylerimize ziyarete gideceğiz. Kendimizi daha rahat ifade edeceğiz. Sonuçta fikirlerin değişmesi çok zor, ama insanların güvenci biz olursak onlarda bizi tercih edecektir" diye konuştu. KİMSEYLE İTTİFAK YAPMAYACAĞIZ Kandıra’da tek yerli aday olduğunu belirten Arslan, diğer adayları eleştirerek, "AKP’nin belli bir gücü var. Onların bir tane seçim arabası bizim seçim bütçemiz ama her şeyin para olmadığını ben bu seçim çalışmalarında anladım. Onlar bir tur atarken biz üçüncü tura geçtik. En fazla çalışan biziz. MHP’de bir birliktelik olmaya çalıştı. Bize de ittifaka katılmamız yönünde teklif geldi ama bizim davamız kimseyi yıkmak değil doğruyu yapmak.Bizim bir oyumuz da olsa biz milli görüş çatısı altında olmaya devam edeceğiz. Biz kendimizi milli görüş farkıyla görüyoruz. Diğerlerinin hepsini aynı zihniyette görüyoruz" dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑