Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Arslan’dan MHP’ye gönderme

SP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, hastane açılışında protokolde yer verilmediği için Ak Partililere tepki gösteren MHP’lilere ince bir gönderme yaptı.

20 Mart 2014 Saat: 17:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.251 kez okunmuştur

Arslan’dan MHP’ye gönderme
Arslan’dan MHP’ye gönderme
Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nin açılış töreninde protokolde yer verilmediği gerekçesiyle Ak Partililere tepki gösteren MHP’lilere, Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan’dan tepki geldi. Arslan böyle önemli açılışlarda yoğunluktan kaynaklanan aksaklıkların olabileceği gibi bu tür olayların siyasi malzeme olarak kullanılmasını doğru bulmadığını ifade etti.
SİYASİ MALZEME OLMAMALI Programda kendisine de yer verilmediğini ama tören alanını terk etmeyip programı ayakta takip ettiğini belirten Arslan, “Kandıra Devlet Hastanesi’nin açılış törenine tüm siyasiler gibi bizde katıldık. Protokole yoğun ilgi olması nedeniyle bize ayrılan yerin başka kurum idarecileri tarafından dolduğunu öğrendik. Bizde programı bir süre ayakta takip ettik. Daha sonra protokolden sorumlu bir arkadaşımız bizi fark etti ve sandalye bulup protokolde yer açtı. O yoğunluk içinde böyle aksaklıkların olması normal. Bazı siyasi partilerin bu durumu siyasi bir malzeme olarak kullanmalarını doğru bulmuyorum” açıklamalarında bulundu. MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER BUNLARA TAKILMAZ Hastanenin yapımında emeği geçen idareci ve siyasetçilere teşekkür eden Arslan, “M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nin yeri çok uygun olmasa da yapılan hizmeti yerinde bulduğumuzu belirtmek isteriz. Böyle bir hizmeti ilçemize kazandıran tüm siyasi ve idarecilere teşekkür ederiz. Biz milli görüşçüler olarak protokolde oturup oturmamaya takılmayız. Böyle hizmetleri eleştirmek yerine takdir etmesini de bilmek gerekir. Bizler yanlışı eleştirir doğruyu da takdir etmesini bilenlerdeniz” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑