Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Arslan’a il gençlik kollarından anlamlı ziyaret

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan’ı il gençlik kolları yöneticileri ve ilçe gençlik kolları başkanları ziyaret etti.

4 Aralık 2013 Saat: 15:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.361 kez okunmuştur

Arslan’a il gençlik kollarından anlamlı ziyaret
Arslan’a il gençlik kollarından anlamlı ziyaret
Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Paksoy, ilçe gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile önceki akşam Şefik Camii’nde buluştu. İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Paksoy, Arslan’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Daha sonra çevre esnafını selamlayan yöneticiler toplantı için ilçe teşkilatına geçti.
KANDIRA HALKININ YÜZÜ GÜLÜYOR Paksoy “Gençlik kolları olarak adaylık sürecinde her zaman yanınızdayız. Kandıra, sizinle birlikte Milli Görüş belediyeciliğine kavuşacaktır. Beraberce yol güzergahında yapmış olduğumuz esnaf ziyaretlerinde gördük ki esnafın sizlere karşı kalpten bir muhabbeti var. Kandıra halkı sizi gördüğünde yüzü gülüyor. İnşallah Kandıra Belediye Başkanı olduğunuzda yapacağınız hizmetlerle de Kandıra halkının yüzünü güldüreceğinize inanıyoruz” dedi.
ARSLAN’DAN TEŞEKKÜR Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Arslan “ İl gençlik kollarımıza ve ilçe gençlik kolları başkanlarımıza bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Sizler genç yaşta memleketin derdiyle dertleniyorsunuz. Sizleri gördükçe ülkenin istikbaline dair endişelerim azalıyor. Rabbim sayılarınızı artırsın vatana ve millete hayırlı işler yapmayı sizlere nasip etsin” dualarında bulundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑