Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Arıklar Sulama Birliği, sezonu açtı

Tarımsal sulamada Kandıra’da cazibe alanı haline gelen Arıklar Sulama Birliği, meclis toplantısını gerçekleştirdi. Birlik Başkanı Recep Şahin, sulama sezonunu açtıklarını ve çiftçilere hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi.

2 Mayıs 2014 Saat: 17:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.890 kez okunmuştur

Arıklar Sulama Birliği, sezonu açtı
Arıklar Sulama Birliği, sezonu açtı

15 köy ve 30 mahalleye cazibeli sulama hizmeti veren ve sulu tarımda cazibe merkezi haline gelen Arıklar Sulama Birliği, önceki gün meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Birlik Başkanı Recep Şahin, Mali İşler Yetkilisi Murat Ölmez, DSİ bölge temsilcileri, meclis üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.
SULAMA SEZONUNU AÇTIK Birlik Başkanı Recep Şahin’in başkanlığında yürütülen meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Gündem maddelerinde denetim kurulu raporu ve 2013 yılı kesin bütçesi okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Toplantı sonunda konuşma yapan Başkan Şahin, “15 km ana kanal uzunluğu ve 77 km tali kanal uzunluğuyla bölgemizde ki en büyük cazibeli tarımsal sulama hattını oluşturup, Arıklar Sulama Birliği Sulama hattına suyu vererek sulama sezonunu açtık. Hattımızdaki arızaları giderdik. Sulama sezonunda çiftçilerimize hizmet vermeye hazırız” dedi. Toplantıda söz alan Başkan Köken ise “Tarımsal sulamada büyük hizmet vermektesiniz. Sizin bölgenizde uygulanan bu çalışma Kandıramızın her bölgesinde talep ediliyor, bu yüzden çok şanslınız” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑