Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Arıklar Sulama Birliği, 2014 fiyatlarını belirledi

Kandıra Arıklar Sulama Birliği, dönem başı meclis toplantısını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. Toplantıda 2014 yılı sulama fiyatları belirlendi.

22 Kasım 2013 Saat: 16:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.628 kez okunmuştur

Arıklar Sulama Birliği, 2014 fiyatlarını belirledi
Arıklar Sulama Birliği, 2014 fiyatlarını belirledi
Arıklar Sulama Birliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya meclis üyeleri ve DSİ 15. Şube Müdürlüğü temsilcileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan Birlik Başkanı Recep Şahin, “Her yıl üyesi artan, işlerini aksatmadan üyelerine hizmet veren bir yapı haline gelen birliğimiz, çiftçilik açısından da cazibe alanı haline gelmiştir. 2014 yılı sulama sezonun hazırlıklarına şimdiden başladık” dedi ve gündem maddelerine geçildi.
Gündem maddelerinde 2014 yılı sulama fiyatları belirlendi. Bazı ürünlerde 3-4 liralık düşüş yaşanırken bazı ürünlerde ise 3-4 liralık çıkış öngörüldü. Bu şekilde 2013 yılı ile 2014 yılı arasında fiyat değişikliği aynı orana gelmiş oldu. Ardından 2014 yılı tahmini bütçesi onaylandı. Denetim kurulu raporu görüşüldü ve kabul edildi. Gündem maddeleri işlendikten sonra dilek ve temennilerde Akbal Mahalle Muhtarı Salih Eren söz istedi. Devlet Su İşleri’nin dere yataklarını temizleme noktasında ve arazilerin dip suları için bir çalışma yapılmasını talep etti. Toplantı soru cevap şeklinde devam etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑