Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Aravan, yeni eğitim yılını kutladı

Kandıra Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Ercan Aravan, 2014-2015 yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

16 Eylül 2014 Saat: 00:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 49.841 kez okunmuştur

Aravan, yeni eğitim yılını kutladı
Aravan, yeni eğitim yılını kutladı
Kandıra Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Derneği Başkanı Ercan Aravan, yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederek, geleceğin emaneti olan çocukların eğitime başladıkları bu günü yeni başarılara adım atmak üzere yola çıkılan tarih olarak gördüğünü ifade etti. Kandıra’daki eğitim öğretim rakamları hakkında açıklamalarda bulunan Aravan, Kandıra’daki eğitim seviyesinin yükselmesi için çalışmaların hızlanması gerektiğini de kaydetti.
EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSELMELİ Aravan, yaptığı açıklamada, “Geçen yılın resmi rakamlarına göre Kandıra merkez ve köylerinde bulunan 45 okulda anaokullarında 424, ilkokullarda 2 bin 349, ortaokullarda 2 bin 371, lisede ise bin 722 olmak üzere toplamda 6 bin 877 öğrenci eğitim gördü. Yeni dönemde de rakamların yükselerek öğrenci sayısının artmasını bekleniyor. Bu artışın başarıdaki artışı da beraberinde getirmesi ve Kandıra’da eğitim seviyesinin yükseltilmesi için yatırımların ve çalışmaların hızlandırılması gerekiyor” dedi. TOPLUMUN KALKINMASI İÇİN ÖNEMLİ Eğitimin insanın kendisine, çevresine ve vatanına faydalı bireylerin yetiştirilmesini, toplumun kalkındırılmasını sağlayan en önemli unsur olduğunu belirten Aravan, şunları kaydetti; “Bu nedenle başta okul yöneticilerimiz olmak üzere üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde bilgiyi aktaran değil, bilgiye ulaşma yollarını sunan kişiler olmaları, öğrencilerimizin hedeflerini daima yüksek tutarak planlı ve düzenli çalışması, öğretmenlerimizin ve velilerimizin ise her alanda çocuklarına destek vermeleri gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının ilçemize, tüm eğitim çalışanlarımıza, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑