Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Araman Köyü hizmet bekliyor

Kandıra’nın Araman Köyü halkının şikayetlerini dile getiren muhtar adayı Ercan Aravan, Aramanlıların hiç hizmet alamadığını ve onların da T.C vatandaşı olduğunu söylerek “Seçim zamanı vaatlerde bulunanlar şimdi nerede” dedi.

8 Mart 2014 Saat: 13:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 19.883 kez okunmuştur

Araman Köyü hizmet bekliyor
Araman Köyü hizmet bekliyor

Kandıra’nın Araman Köyü Muhtar Adayı Ercan Aravan, köyünü ve çevresini bizlere gezdirerek köy halkının sıkıntılarını paylaştı. Yıllar önce yapılan açık kanal su sisteminin kullanılamadan atıl durumda kaldığını ifade eden Aravan, Araman-Küçükhasanlı-Selimköy arasındaki yolun da içler acısı olduğunu, traktörlerin bile zorlukla ilerlediğini söyledi. Aramanlıların da T.C vatandaşı olduğunu söyleyen Aravan, “Seçim zamanı vaatlerde bulunanlar şimdi nerede” dedi.
ÜRÜN YETİŞTİREMİYORUZ Köyün yollarının çamurdan geçilmediğini dile getiren muhtar adayı Aravan, “Araman ve civarı köylüleri olarak bizlerin sesine kulak verilsin istiyoruz. Verilen sözler tutulsun bizlerin de bir TC vatandaşı olduğu unutulmasın istiyoruz.’Köylü milletin efendisidir’ sözüne değil, köylü milletin hizmetkarıdır sözüne de razıyız. Fakat ne ürün yetiştirebiliyoruz ne de yetiştirdiğimiz ürünlerin karşılığını alabiliyoruz. Evlilik çağına gelmiş gençlerimiz imkansızlıktan dolayı yuva kuramıyor” şeklinde konuştu.
EŞİTLİK VE ADALET İSTİYORUZ Yıllar önce yapılmış olan Gölköy Barajı’ndan gelen açık kanal su sistemi şartlara uygun yapılmadığı için bütün sistem dağıldığını söyleyen Aravan, “Hem hizmete cevap verememiş hem de milli sermayemiz heba edilmiştir. Uzun ömürlü ve kullanışlı olacağından emin olduğumuz kapalı kanal su sisteminin bölgesine kazandırılmasını ivedilikle arzu ediyoruz. Demokratik bir ülkede yaşadığımız için öncelikle eşitlik ve adalet istiyoruz” dedi.
SAĞLIK EVİ ATIL DURUMDA Köyün yolları ve köylünün kazancının içler acısı olduğunu kaydeden Aravan, “Seçim zamanı köylerimizin yolunu tutup bizleri hatırlayan belediye başkanlarımıza ve sayın millet vekillerimize sesleniyoruz; bize söz verip duygularımızla oynayarak bir yere kadar menfaat sağlayabilirsiniz fakat sonraları için aynı şekilde olmayacaktır. Yaklaşık 25 yıl önce köyümüze yapılan Araman Sağlık Ocağımız var. Fakat burasının hem içi hem dışı harabe olmuş durumdadır. Böyle mevcut bir binanın bu hale gelmesi birilerinin ihmalidir” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑