Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Araman Köyü, düğün salonuna kavuşacak

Araman Köyü’nde 1994-1999 yılları arasında muhtarlık yapan Nihat Ayvazoğlu, 30 Mart’ta yeniden seçildi. Çalışmalarına hızlı başlayan Ayvazoğlu, ilk iş olarak düğün salonu projesini hayata geçireceklerini söyledi.

28 Mayıs 2014 Saat: 00:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.660 kez okunmuştur

Araman Köyü, düğün salonuna kavuşacak
Araman Köyü, düğün salonuna kavuşacak

1994-1999 yılları arasında Kandıra’nın Araman Köyü’nde muhtarlık görevinde bulunan, daha sonra işlerinin yoğunluğu nedeniyle muhtarlığa ara veren Nihat Ayvazoğlu, 2014 yerel seçimlerinde 414 seçmenden 230 oy alarak yeniden muhtar seçildi. Araman Köyü ve çevresine ekonomi anlamında büyük katkı sunan Ayvazoğlu, muhtar olmasıyla birlikte halkına hizmet etmek için çalışmalarına başladı. Ayvazoğlu, ilk olarak düğün salonu projesini gerçekleştireceklerini belirtti.
YOLLAR YAPILACAK Azaları, Nedim Arıoğlu, Ercan Ceylan, Mehmet Şenol ve Vedat Beşcan ile birlikte köy halkına vaat ettiği projelerini gerçekleştirmek için kollarını sıvadığını ifade eden Ayvazoğlu, “İlk çalışmamız köyümüzde düğün salonu yapmak olacak. Bunun dışında köyümüzü güzelleştirmek için elimizden geleni yapacağız. Yollarımızın bir an önce yapılması için de gerekli başvuruları hızlandıracağız. Ayrıca Küçükhasanlı Mahallesi’ne cami yaptırmak için de gerekli girişimlerde bulunacağız. Seçimlerde beni destekleyen ve desteklemeyen tüm köy halkıma teşekkür ederim” diye konuştu. NİHAT AYVAZOĞLU KİMDİR? 1962 yılında Kandıra doğumlu olan Ayvazoğlu, aynı zamanda Ayvazoğlu Şirketi’nin sahibi. Kandıra ekonomisine önemli katkıları olan Ayvazoğlu, AK Parti kurucularından ve parti yönetiminde 5 yıl görev yapmış bir isim. Ayvazoğlu, evli ve 4 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑